Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Μ. Καρχιμάκη προς τους Λασιθιώτες

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Θέλω με την επιστολή μου αυτή να σας εκφράσω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε εκλέγοντας με επί 16 χρόνια Βουλευτή Λασιθίου.

Όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε κοινές προσπάθειες, προβληματισμούς και αγωνίες για τον τόπο μας.
Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαμε σε κοινούς αγώνες έχοντας ως πυξίδα μας τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας.
Πάντοτε ήμουν στην πρώτη γραμμή δίνοντας μάχες για την προκοπή του τόπου μου, για κοινωνική δικαιοσύνη και διαφάνεια.
Και σε αυτή την εκλογική μάχη θα δώσω τον αγώνα μου έχοντας πίστη στις αρχές της Δικαιοσύνης, της Δημιουργίας και της Εντιμότητας.
Αυτή τη φορά από άλλο μετερίζι. Από τη Β΄ Αθηνών ως υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών – Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα παρόλο που είχε αποφασιστεί από τον Πρόεδρο του Κινήματος η αλλαγή της εκλογικής μου περιφέρειας προκειμένου να επιτευχθεί και η απαιτούμενη και θεμιτή ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, ήμουν πάντοτε στο πλευρό σας προσπαθώντας να επιλύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το Λασίθι.
Σας διαβεβαιώ ότι η πόρτα μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όλους σας.
Την επόμενη μέρα των εκλογών, εάν ο Λαός της Β΄ Αθήνας με εμπιστευθεί, να είστε βέβαιοι ότι ο Νομός Λασιθίου θα έχει έναν ακόμη βουλευτή.
Με τιμή και αγάπη
Μιχάλης Καρχιμάκης

Ένα σχόλιο για το ιστολόγιο: Μεγάλη και δυσαναπλήρωτη η απώλεια για το Λασίθι που χάνει τον πρώην βουλευτή που ψήφισε και τα δύο μνημόνια και τώρα το παίζει αγωνιστής και σοσιαλιστής. Αποχαιρετά μάλιστα χωρίς να λέει κουβέντα για το λόγο που δεν είναι υποψήφιος στο νομό Λασιθίου αλλά είναι στη Β Αθηνών, που δεν είναι άλλος από το ότι εκεί έχει κάποιες ελπίδες  επανεκλογής, ενώ στο νομό Λασιθίου δεν είχε καμιά ελπίδα να ξαναεκλεγεί, έτσι που τα κατάφερε αυτός και το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Στο καλό λοιπόν και να μας γράφει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου