Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Έγινε ήδη το πρώτο ατύχημα στο δρόμο που εγκαινίασαν οι κοψοκορδελάκηδες προχθές - τροχαίο με υλικές ζημιές στον κόμβο Καλού Χωριού - χωρίς διακριτικό χρώμα οι νησίδεςΣχολιάζαμε σε προηγούμενη ανάρτηση το θέμα των δύο κόμβων (στον Σταυρό και στο Καλό Χωριό) του νέου τμήματος και τον κίνδυνο ατυχήματος . Ηδη έγινε το πρώτο ατύχημα στο Καλό Χωριό, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.


Να σημειώσουμε, πως παρά το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, θα έπρεπε έστω να έχουν βαφτεί όλες οι νησίδες με έντονο χρώμα. Ούτε αυτό έχει γίνει σε κανέναν από τους δύο. Θα μπορούσαν να μπουν και μερικές σειρές κάθετα στο οδόστρωμα με ανακλαστικά, ώστε ειδικά το βράδυ να τραβούν την προσοχή των οδηγών.

Οι διαχωριστικές νησίδες χωρίς κίτρινο χρώμα
Καθυστερούσε η παράδοση λόγω ΔΕΗ, είχαν τον χρόνο να βρουν γεννήτριες, αλλά χρώμα να βάψουν τις νησίδες δεν βρήκαν. Ούτε φαίνεται αξιολόγησαν σωστά τον κίνδυνο ατυχήματος από τον σχεδιασμό τους. Καλό θα ήταν να γίνουν κυκλικοί κόμβοι και στα δύο άκρα, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φανάρια που να καλύπτουν τις ανάγκες. Θα ήταν η καλύτερη λύση. Ας δουν άμεσα το θέμα, πριν έρθει το καλοκαίρι.

Τουλάχιστον έγιναν που έγιναν τα εγκαίνια, ας φώναζαν κανέναν παπά να κάνει αγιασμό, μπας και βοηθήσει…

1 σχόλιο:

  1. Πάντα φταίνε οι άλλοι οι κακοί. Γιαυτό έγινε έτσι η Ελλαδίτσα… Αυτός/ή που οδηγούσε το αυτοκίνητο, δε φταίει; Γιατί στην περιοχή το όριο ταχύτητας είναι 50km/h. Με την ταχύτητα αυτή δε θα είχε κανένα πρόβλημα. Αλλά αν ο/η μάγκας το έπαιζε Σουμάχερ και μπήκε με 80 στο κόμβο, πως να το κρατήσει; Άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και το αποτύπωμα του φρεναρίσματος στη 2η φωτογραφία.
    Ή πιωμένος ήταν ή είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Επιτέλους σε αυτή τη χώρα ας αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή