Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: υποψήφιοι τηλεφωνούν σε πολίτες και τους προτείνουν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κατασχέσει!

Καταγγελία της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  ΛΑΣΙΘΙΟΥ

         22/1/2015
          ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ  μας ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν τηλέφωνα από υποψήφιους  και στελέχη τους ,προτείνοντας τους να σηκώσουν της καταθέσεις τους από τις Τράπεζες ,διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κατασχέσει(!)

 Και βέβαια όλοι γνωρίζετε ότι μιλούν  από τους άμβωνες οι μιζαδόροι- ανδρείκελα  που τώρα κρυμμένοι στα γραφεία τους γιατί δεν τολμούν να βγουν έξω ,μια και τα έργα τους δεν τους το επιτρέπουν και  σπείρουν στο άγονο χωράφι τους το ΦΟΒΟ ..να ειναι βέβαιοι  ότι θα ανθήσει ο ΘΥΜΟΣ . 

    Οι Λασιθιώτες δεν φοβούνται γιατί  έχουν νοιώσει στο πετσί τους τις πολιτικές τους επιλογές ,έχουν μετρήσει ένα ένα το ψέματα τους όταν είδαν τα Νοσοκομεία τους διαλυμένα τα σχολειά τους να υπολειτουργούν ,τον αέρα, το νερό και την γη τους να πωλούνται ,τους γονείς τους με κομμένες συντάξεις χωρίς να μπορούν καλύψουν τις ανάγκες  τους ,τα παιδιά τους στην ανεργία ,τα χαράτσια τους θηλιά στον λαιμό να τους πνίγουν...ο κατάλογος με τα ψέματα και της καταστροφές τους δεν έχει τέλος .ΨΕΜΑΤΑ ,ότι το 2012 θα βγούμε απ’ την κρίση. Ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Ότι έρχονται επενδύσεις. Ότι η αξιοκρατία αποκαθίσταται, ότι το κράτος επανιδρύεται, ότι η χρηστή διοίκηση έρχεται. 


    Οι Λασιθιώτες δεν φοβούνται γιατί γνωρίζουν ότι το κράτος της διαπλοκής που εσείς δομήσατε δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τη δημοκρατία, αλλά έχει καλή σχέση μαζί της ο ελληνικός λαός. Με αγώνες ο λαός απέκτησε την ελευθερία του, με αγώνες απέκτησε Σύνταγμα, -αντιμετώπισε καταστροφές κι οδύνες, με σθένος κι έμπνευση ξανάχτιζε κάθε φορά τη ζωή του.
    Αυτό θα συμβεί και τώρα. Οι Λασιθιώτες εμπιστεύονται την Αριστερά εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ .
 Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Όποτε η Ελλάδα κινδύνευσε, η Αριστερά έδωσε το «παρών», όπως στην Κατοχή. Όποτε η δημοκρατία κινδύνευσε, η Αριστερά έδωσε το «παρών», όπως στη χούντα. Σήμερα η Αριστερά καλείται απ’ τον λαό και δίνει το «παρών» της επειδή κινδυνεύουν και η Ελλάδα και η δημοκρατία. Διότι η μεν Ελλάδα έχει εκπέσει σε προτεκτοράτο, η δε δημοκρατία έχει εκφυλισθεί σε οικονομική δικτατορία.
Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, στη χώρα αυτή η δημοκρατία δεν θα πεθάνει…..και σίγουρα όχι από τον φόβο της !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου