Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν λένε αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ορυμαγδό


Την «αμοιβαία δαιμονοποίηση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε η Μαριέττα Γιαννάκου, τονίζοντας ότι 
«δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός, ούτε όμως κι εκείνοι που λένε ότι θα εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους».

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η πρώην υπουργός της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η αμοιβαία δαιμονοποίηση και τα κλισέ δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα», ενώ χαρακτήρισε τη διαμάχη που γίνεται «λυπηρή» και «παρωχημένη».

«Δόξα τω θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ» δήλωσε η Μαριέττα Γιαννάκου και πρόσθεσε: «Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ».

Αναφερόμενη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακαταστασία στις δηλώσεις των διαφόρων στελεχών και η επίγνωση που έχουμε όλοι ότι είναι ένας είδος συνομοσπονδίας αποτελούμενης από διάφορες συνιστώσες. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένα κομμα. Αλλά εμφανίζονται τα διάφορα στελέχη ή να μην ξέρουν ή να φέρνουν θεωρίες παλιές ότι θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σήμερα. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται σίγουρος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου