Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α επισκέφθηκε σήμερα τις φυλακές Νεάπολης


Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με επικεφαλής τον Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου, επισκέφθηκε σήμερα τo Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος, μοίρασαν προεκλογικό υλικό και είχαν επαφή με τον Δ/ντή και τους εργαζόμενους. Συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινή διαπίστωση η τεράστια έλλειψη προσωπικού τόσο διοικητικού, όσο και φυλάκων αλλά και ψυχολόγου/κοινωνιολόγου. Η μείωση του  προσωπικού του Καταστήματος έχει φτάσει στο 50% προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην ασφαλή του λειτουργία.  Οι μεγάλες μειώσεις μισθών καθώς και η μη καταβολή επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών δυσχεραίνουν ακόμα παραπάνω τη θέση των εργαζόμενων. Επιδόθηκαν σχετικά υπομνήματα του συλλόγου Υπαλλήλων του ΚΚ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και θα κινηθεί στην κατεύθυνση αποκατάστασης των ελλείψεων που έχουν προκύψει από τα μνημόνια και την μέχρι τώρα κυβερνητική πολιτική.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου