Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ έκοψε την απόσπαση του Καρχιμάκη -«Εχει τον αστυνομικό που ανήκει στην Χ.Τρικούπη και τον τρέχει στις συγκεντρώσεις Παπανδρέου»


Επεισοδιακό είναι, όπως φαίνεται, το διαζύγιο του ΠΑΣΟΚ με τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Μερικές ημέρες αφότου δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη διέκοψε την απόσπασή του στο κόμμα.

Ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος είναι από τους πρωτεργάτες του κόμματος Παπανδρέου, είναι υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών αλλά ήταν αποσπασμένος στη Χαριλάου Τρικούπη. Το ΠΑΣΟΚ διέκοψε την απόσπαση ενώ στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για «ξετσιπωσιά» από την πλευρά Καρχιμάκη, καθώς θα έπρεπε από μόνος του, όπως λένε, να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να είναι στέλεχος σε ένα κόμμα, αλλά να εμφανίζεσαι ότι πληρώνεται από ένα άλλο.

Παράλληλα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι ο κ. Καρχιμάκης δεν ειδοποίησε ούτε καν τον αστυνομικό που του έχει διαθέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να επιστρέψει ο άνθρωπος στη Χαριλάου Τρικούπη, στις καταστάσεις της οποίας ανήκει και εκεί οφείλει να εμφανίζεται. Αντιθέτως, «τον τρέχει στις συγκεντρώσεις του ΚΙΔΗΣΟ και του Παπανδρέου» σημείωναν.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/news/186094/pasok-ekopse-tin-apospasi-toy-karhimaki-ehei-ton-astynomiko-poy-anikei-stin-htrikoypi#ixzz3OJmpLYeK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου