Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Κουνενάκης για τα εγκαίνια: "Γιατί όλη αυτή η σκηνοθεσία;"


Ήθελαν να κάνουν εγκαίνια του δρόμου Άγιος Νικόλαος - Καλό Χωριό. 
Μετά τις αντιδράσεις και αφού κάποιοι υποτίθεται ότι κατάλαβαν το γελοίο του πράγματος και το πόσο προκλητικό ήταν να κάνουν φιέστα ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ πριν από τις ΕΚΛΟΓΕΣ, διέδωσαν και άφησαν να διαρρεύσει πως δεν επρόκειτο περί εγκαινίων αλλά για παράδοση του τμήματος σε κυκλοφορία !!!!

 Έλα όμως που η γελοιότητα και ο πολιτικαντισμός δεν έχει όρια!!!! 

Και ενεπλάκησαν δυστυχώς και υπηρεσιακά στελέχη. Για αξιοπρέπεια ούτε λόγος!!! Και κορδέλα είχαν και ο Κυβερνητικός Βουλευτής Πλακιωτάκης καμάρωνε, και ο φίλος του Δήμαρχος κ Ζερβός μαζί του, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης εκεί, η Αντιπεριφερειάρχης παρούσα και μερικοί ακόμα φίλοι και συγγενείς στην ωραία τελετή. Όλως τυχαίως δεν καλέστηκε ο έτερος βουλευτής, φαντάζομαι ότι δεν φταίει που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!. 

Οι υπόλοιποι Περιφερειακοί Σύμβουλοι απόντες αφού δεν ειδοποιήθηκαν και φυσικά απόντες και οι πολίτες !!!! Σιγά μην τους δώσουμε και λογαριασμό !!!! 

Υπήρξαν διαμαρτυρίες για την "ωραία" τελετή από πολίτες καθώς και από προμηθευτές που έχουν να λαμβάνουν αρκετά από τον κατασκευαστή.. Δεν παραπονιέμαι που δεν με ειδοποίησαν, παρά το ότι για οκτώ χρόνια ασχοληθήκαμε κατ επανάληψη με το δρόμο. Ανάλογο παράπονο δεν εκφράζει και ο πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρας που ασχολήθηκε με το θέμα ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. 

Αυτός ο Πολιτισμός που εκφράστηκε με όλο του το μεγαλείο καθώς και η νοοτροπία ορισμένων, πρέπει ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Και ΜΠΟΡΟΎΜΕ να το ΚΆΝΟΥΜΕ την ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΉ!!!!

Από το facebook από το προφίλ του Δημ. Κουνενάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου