Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Καρχιμάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ (μη φας, έχει γλαρόσουπα)


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Το στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με το χώρο της δεξιάς και έκανε λόγο για μια «προοδευτική διακυβέρνηση».

«Εμείς δεν θα γίνουμε παρακολούθημα της δεξιάς, όπως οι πρώην σύντροφοί μου. Εμείς μιλάμε για δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση. Είμαι πολύ σαφής. Όχι για μένα, ο Γιώργος Παπανδρέου και το ‘Κίνημα’ δεν θα συνεργαστεί με τη δεξιά. Έχω μιλήσει για προοδευτική διακυβέρνηση. Βεβαίως μπορεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι διαφορετικές αντιλήψεις και είναι καιρός επιτέλους να βάλουμε τις κόκκινες διαχωριστικές γραμμές», είπε ο κ. Καρχιμάκης.

Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο: Με το κόμμα του πολιτικού που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια, συνεργάστηκε με ΝΔ ΛΑΟΣ, πήρε τα πιο αντιλαϊκά μέτρα και συνεχίζει να στηρίζει την πολιτική των μνημονίων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει καμιά σχέση.
 Ούτως ή άλλως ήδη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιες δηλώσεις τους αποκλείουν κάθε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΔΗΣΟ. 
Αν ο κόσμος ψηφίσει  και δώσει αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ κάθε συζήτηση για συνεργασίες με τα μνημονιακά κόμματα είναι περιττή. 
Αλλά και αυτοδυναμία να μην πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε συζήτηση για συνεργασία με τους μνημονιακούς θα προσκρούσει στους ψηφοφόρους του και στην κομματική του βάση. 
Συνεπώς Μιχαλάκη μην κάνεις όνειρα, η πόρτα είναι κλειστή, πεντάκλειστη για το μνημονιακό σου κόμμα και για σένα που δύο φορές ψήφισες ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στους νόμους επικύρωσης των μνημονίων και μάλιστα τη δεύτερη φορά (το 2012) μαζί με το συντοπίτη σου της "δεξιάς" Γιάννη Πλακιωτάκη. Και τώρα έχεις τα μούτρα και μας λες ότι δεν θες να γίνεις "παρακολούθημα της δεξιάς". Για ηλίθιους μας περνάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου