Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στο νομό Λασιθίου Γιάννη Κουνενού


Λασηθιώτισσες και Λασηθιώτες,
Είναι γνωστοί σε όλους σας οι επί χρόνια αγώνες μου με την Ν.Δ., καθώς και οι λόγοι που οδήγησαν στην άδικη - άτυχη εξέλιξή τους το 2004, χωρίς την δική μου υπαιτιότητα.

Τώρα, μετά την απόφαση της ΝΟΔΕ Λασιθίου για κοινή πορεία στον αγώνα των εκλογών που έρχονται και την πρόσκληση μου από την Ηγεσία της Ν.Δ., αποδέχτηκα την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Λασιθίου.

Η χώρα περνά κρίσιμες ώρες, αφού η αντιπολίτευση μετέτρεψε σε όπλο εκβιασμού την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και διέκοψε στην κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων την λειτουργία του νομίμως κυβερνώντος κόμματος- παρά την σε μεγάλο ποσοστό αντίθεση της κοινωνίας για πρόωρες εκλογές - και ενώ είναι πάγιος θεμελιακός όρος του πολιτικού συμβολαίου η απαίτηση, η χώρα να μην καταστραφεί.

Για την αποτροπή λοιπόν αυτού του ενδεχόμενου επιβάλλεται η συνδρομή όλων, όσων από την καθαρότητα της διαδρομής τους στα κοινά κρίνονται χρήσιμοι για αυτό τον σκοπό.

Λασηθιώτισσες και Λασηθιώτες, γνωρίζω ότι για το Νομό μας ζητάτε να εμπιστευτείτε πολιτικούς έμπειρους, με ευπρέπεια και εντιμότητα, πολιτικούς που θα προέρχονται από ανάμεσα σας, πολιτικούς που να' ναι χρήσιμοι και θα προκύπτουν από την δική σας βούληση και έγκριση.

Συνεχίζω λοιπόν με τη στήριξή σας να υπηρετώ τον τόπο μας αγωνιζόμενος για τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση των ελλείψεων σε αναπτυξιακά έργα στο Νομό μας, για αυτό και ζητώ την ψήφο σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΝΟΣ
τ. βουλευτής και νυν
υποψήφιος της Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου