Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ποια μεταστροφή του mega και αρλούμπες; Καμπουράκης και Οικονομέας τα δίνουν όλα υπέρ της κυβέρνησης - Eπανέρχεται στο δελτίο ειδήσεων η Ο.Τρέμη με σχολιαστή το σαμαρικό Ευαγγελάτο


Όσοι παρακολούθησαν σήμερα την πρωινή εκπομπή του mega με Καμπουράκη και Οικονομέα μπορούν να βγάλουν αβίαστα συμπεράσματα για το αν το mega έχει κάνει στροφή από τη φιλοκυβερνητική του στάση, όπως διέδιδε το Σαββατοκύριακο το επίσης φιλοκυβερνητικό iefimerida.gr και αναδημοσίευσαν πολλές σελίδες, ακόμα και τοπικές.

Καμπουράκης και Οικονομέας συνεχίζουν να δίνουν ρέστα αντιδεοντολογικής δημοσιογραφικής στάσης, ανακρίνοντας με πάθος του καλεσμένους από ΣΥΡΙΖΑ και χαιδεύοντας και  δίνοντας τριπλάσιο χρόνια για τοποθετήσεις στους καλεσμένους από τη ΝΔ (πχ σήμερα Χρ. Λαζαρίδης).

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι επανέρχεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στο δελτίο ειδήσεων του mega η Όλγα Τρέμη, γνωστή από τη συνεχή μεροληπτική της στάση υπέρ κάθε κυβέρνησης που εφάρμοζε μνημόνια με περικοπές ενάντια τους εργαζόμενους. Η Ο. Τρέμη κατακεραύνωνε τη ΝΔ όταν ήταν ήταν αντιμνημονιακή και από τη στιγμή που υποστήριξε το μνημόνιο την υποστηρίζει με πάθος, όπως έκανε και πριν τις εκλογές του 2012.


 Μαζί της ως σχολιαστής έρχεται και ο Ν.  Ευαγγελάτος, γνωστός για τη διαχρονική του υποστήριξη στον Α. Σαμαρά από τις σελίδες του στο διαδίκτυο (πχ newsit.gr), ο οποίος θα κάνει δίδυμο με τον ...Ντερμπεντέρη!

Είναι πάντως αναμενόμενο ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές τα κανάλια των μεγαλοπειχειρηματιών και της διαπλοκής θα τα δώσουν όλα για να στηρίξουν την κυβέρνηση που τους έχει στα ώπα ώπα, παρά τις αρλούμπες που γράφει το iefimerida.gr.

Το θέμα είναι ότι τώρα τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και περισσότεροι πολίτες και η προπαγάνδα τους δεν περνά όπως παλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου