Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση της αντιπεριφέρειας Λασιθίου με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ                                                    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ταχ.Δ/νση : Πολυτεχνείου 1, Άγ. Νικόλαος                                                     
Ταχ.Κώδικας:72100                                                               
Τηλέφωνο:2841340300-1
Fax: 2841024493
E-mail : lassithi@crete.gov.gr
Άγιος Νικόλαος,  6/2/2015

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

 Στην συνάντηση συμμετείχε εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Ε. Κλώντζα, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μ. Πεπόνης, ο Γ. Κρομμύδας Αντιπρόεδρος του Ε.Κ., η Μ. Μαρκάκη–Φαζού, Υπεύθυνη Υγιεινής – Ασφάλειας του Ε.Κ. και γραμματέας του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου και ο Μ. Μπουτσάκης, γραμματέας Οργανωτικού του Εργατικού Κέντρου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα και στις ελλείψεις των εργαζομένων σε ζητήματα ασφάλειας και Δημόσιας Υγείας.

Επίσης έγινε αναφορά  στα προβλήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο όπως είναι η δημιουργία νέων τουριστικών προορισμών, η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η προβολή ειδικών μορφών τουρισμού, η προσέλκυση επενδύσεων, η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου