Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Ευχές και .... σχόλια από το Δημήτρη Κουνενάκη

Ημέρες γιορτών, κινητικότητα, διάθεση αλλαγής της καθημερινότητας, πολλές εκδηλώσεις που απευθύνονται κυρίως στα παιδιά .....

 Παράλληλα όμως αδυναμία πολλών συμπολιτών ν ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ημερών που ομολογουμένως είναι και λίγο διογκωμένες με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έρχεται αυτό που φανταζόμαστε..

 Μαζί μας οι άνεργοι, οι επαγγελματίες που κλείνουν, οι νέοι επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, οι εργαζόμενοι με τους αναιμικούς μισθούς. Θύματα του Αρμαγεδώνα των Μνημονίων. Μαζί μας και η υποβάθμιση της υγείας, της παιδείας των δημόσιων αγαθών κλπ κλπ. Παρήγορο που πολλοί συνάνθρωποι ανταποκρίνονται με ευαισθησία στο κάλεσμα για αλληλεγγύη. Προστρέχουμε ως κοινωνία να στηρίξουμε τα θύματα της εποχής  !!!! 

 Το διαθέσιμο εισόδημα από την άλλη, όλο και λιγότερο. Φόροι, Τέλη Υποχρεώσεις... Που να μείνουν για τα υπόλοιπα. Και αυτό το αισθάνεται η Αγορά, η Κοινωνία  ...
 Παρόλα αυτά υπάρχει χώρος για ειλικρινείς ευχές και ελπίζουμε πως θα πάνε καλύτερα πράγματα για τους πολίτες μας. Λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει !!!!

 Χρόνια Πολλά, Με Αγάπη,Ευτυχία, Αισιοδοξία, Ελπίδα και Αλληλεγγύη !!!!

 Δημήτρης Κουνενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου