Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Σχόλιο του Σύγχρονου Δήμου για την παρουσίαση της προμελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας

Απο τον τοπικό τύπο πληροφορηθήκαμε σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου, ότι ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα στο κατάστημα της Ελούντας θα γίνει η παρουσίαση της προμελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας !!!!. 

Καμία ενημέρωση, καμία ειδοποίηση στις άλλες παρατάξεις οι οποίες μάλλον βάρος θεωρούνται για τον κ Ζερβό... Μόνο ο πρόεδος της Δημοτικής Κοινότητας μας ενημέρωσε ΣΗΜΕΡΑ, λίγες ώρες πριν απο τη συνεδρίαση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει και αυτός την απαράδεκτη παράλειψη. Και μάλιστα για μια μελέτη που οργάνωσε, προώθησε, ανέθεσε, διαχειρίστηκε το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο !!! 

Μια μελέτη για την οποία διατέθηκε χρόνος, καταβλήθηκε προσπάθεια απο τις υπηρεσίες του Δήμου και την επιτροπή που επέλεξε τις προτάσεις. Να θυμίσουμε επίσης πως οι προτάσεις παρουσίασθηκαν στην Ελούντα σε ανοικτή συγκέντρωση. Επίσης το καλοκαίρι είχε κληθεί ο κ Ζερβός, πριν αναλάβει, στο γραφείο του Δημάρχου και συζητήθηκε το θέμα και οι προτάσεις μαζί με το μελετητή.

Επιθυμούμε να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί μια επίπονη διαδικασία και να αποκτήσει ο Δήμος μια μελέτη που μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Αυτη άλλωστε ήταν η πρόθεσή μας. 
Όσον αφορά την τακτική της σημερινής αρχής, αναμενόμενη ίσως αλλά μη συμβατή και αποδεκτή στην αυτοδιοίκηση... 
Σύγχρονος Δήμος
blog.sdimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου