Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Κυβερνητική απουσία σφάλμα - νερό στο μύλο του αντιπολιτευτικού άξονα Πλακιωτάκη Ζερβού


Οι Κρήτη αποτελείται από τέσσερις νομούς, τους εξής τρεις: Χανίων Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Το γνωστό "κρύο" ανέκδοτο θύμισε η στάση της κυβέρνησης να μη στείλει εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο νομό Λασιθίου στο χθεσινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ενώ στον εορτασμό στην πρωτεύουσα του νομού δεν παρέστη ούτε ο βουλευτής του νομού Κ. Δερμιτζάκης (πήγε στην Ιεράπετρα).

Τέτοια σφάλματα αδικούν το νομό Λασιθίου που έδωσε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιπολιτευτικού άξονα που έχει φανερά πλέον στηθεί από το βουλευτή του νομού της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη και το δήμαρχο Αγ. Νικολάου Α. Ζερβό, ο οποίος το τλευταίο διάστημα ασκεί συνεχώς και με κάθε ευκαιρία αντιπολιτευτική κριτική στη νέα κυβέρνηση λειτουργώντας ως τον κατ εξοχήν εκπρόσωπο των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο χώρο της αυτοδιοίκησης στο νομό Λασιθίου.

Η πλειοψηφία των Λασιθιωτών γνωρίζει καλά την απαξιώση που διαχρονικά επεφύλαξαν στο νομό μας οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και πίστεψαν ότι με τη νέα κυβέρνηση αυτά τα αρνητικά φαινόμενα θα εξαλειφθούν. 

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο και αυτό πρέπει να ανησυχήσει τους εκπροσώπους των κομμάτων της νέας κυβέρνησης στο νομό Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου