Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Μια σύντομη απάντηση στον κ. Πλακιωτάκη

Ο κ. Πλακιωτάκης μάλλον βρήκε ικανοποιητικό για το κόμμα του το αποτέλεσμα των εκλογών μετά την «αποτίμηση» που έκανε με τη ΝΟΔΕ, γι’ αυτό προτείνει στη νέα κυβέρνηση να συνεχίσει την δική τους πολιτική. Σαν να μην άλλαξε τίποτα στις 25 Ιανουαρίου.

Δηλαδή να συμφωνήσει μετά τις εκλογές σε νέα μνημόνια ύφεσης, όπως έκανε ο «ουδείς αναμάρτητος» αρχηγός του, να θάψει την υπόθεση της Siemens όταν συναντήσει την Καγκελάριο και να κρατήσει τις «καφετιέρες» για το σπίτι… Να συνεχίσει να ξεζουμίζει τους φτωχούς και αδύναμους και να χαρίζει χρήμα και χρέη στους κολλητούς.

Να υπογράψει περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, όπως είχε ετοιμάσει η κυβέρνησή του για να μπορέσει να βγει ο λογαριασμός του κ. Σόϊμπλε και να έρθει η ανάπτυξη για τους ελάχιστους που μπορούσαν να διαμορφώνουν νόμους στη Βουλή, στέλνοντας στην ανεργία και στα λουκέτα την υπόλοιπη κοινωνία.

Να δουλεύει τον κόσμο με νέα τμήματα ΤΕΙ που φτιάχνονται στα χαρτιά χωρίς κανένα προϋπολογισμό,

Να λέει ότι ο Υπουργός έχει υπογράψει για να έρθει ο παιδίατρος στον Άγιο Νικόλαο και η υπογραφή να μην υπάρχει πουθενά,

Να προκηρύσσει συνεχώς θέσεις γιατρών που δεν καλύπτονται χωρίς να προσπαθεί να διορθώσει τις αιτίες που κάνουν τις θέσεις άγονες,

Να υπογράφει μια μελέτη σκοπιμότητας για το Κέντρο Αποκατάστασης της Νεάπολης 5 μέρες πριν τις εκλογές, ενώ το έργο υπονομεύεται 5 χρόνια,

Να χρησιμοποιεί ο κάθε Υπουργός το Υπουργείο του σαν τσιφλίκι και μηχανισμό ψηφοθηρίας και επανεκλογής, καταστρέφοντας κάθε έννοια δικαίου και ορθολογικής κατανομής στη χώρα.
 
Τη συνταγή της Νέας Δημοκρατίας δεν θα την ακολουθήσουμε και γιατί δεν θέλουμε και γιατί κανείς δεν μπορεί να μας εκβιάσει να το κάνουμε. Ποτέ δεν κρύψαμε τις δυσκολίες από το λαό και ούτε τώρα θα κρύψουμε την υπονόμευση που δέχεται η χώρα για να υποκύψει στις άνομες ορέξεις. Κάθε προσπάθεια υπαγόρευσης των επιλογών και αλλοίωσης του προγράμματος που ψηφίστηκε στις 25 Ιανουαρίου θα πέφτει στο κενό όσο ο λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία στηρίζει αυτή την προσπάθεια.
 
Ευχόμαστε στη Νέα Δημοκρατία στη συνδιάσκεψή της να «αποσαφηνίσει το ιδεολογικό της περιεχόμενο» με τη βοήθεια του κ. Βορίδη και του κ. Γεωργιάδη.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου