Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Μονομερής στάση των τοπικών μέσων ενημέρωσης υπέρ της δημοτικής αρχής του Α. Ζερβού για το θέμα της Λαϊκής Συνέλευσης στο Βραχάσι

Τα όσα δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στο Βραχάσι την Τετάρτη 4/3/15 δείχνουν ότι υπήρξε μια μονομερής στάση από τα μέσα υπέρ της δημοτικής αρχής του Α. Ζερβού για το θέμα.

Δεν γράφηκε ούτε ακούστηκε ότι η Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες πολιτών για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα ζητήματα καθημερινότητας στην περιοχή

Δεν γράφηκε ούτε ακούστηκε ότι καμιά σχεδόν από τις προτάσεις που αρχικά είχε καταθέσει η Δημοτική Αρχή για τα θέματα της περιοχής δεν έγινε εξ ολοκλήρου δεκτή από τη Λαϊκή Συνέλευση, ούτε για το θέμα του σχολείου, ούτε για το θέμα του παραλιακού δρόμου Μιλάτου Σισίου, ούτε για το θέμα της συστέγασης του ΚΕΠ με τα γραφεία της Κοινότητας.

Δεν γράφηκε ούτε ακούστηκε ότι ο Δήμαρχος Α. Ζερβός στάθηκε αντίθετος στο να εγκριθεί ψήφισμα από τη Λαϊκή Συνέλευση για το θέμα του παραλιακού Δρόμου Μιλάτου Σισίου, ταυτιζόμενος με την πρόταση που έκανε ο δικηγόρος της ξενοδοχειακής επιχείρησης που έχει αντιπαράθεση με τους κατοίκους για το θέμα.

Δεν γράφηκε ούτε ακούστηκε ότι για το θέμα του παραλιακού δρόμου έγινε τελικά ψηφοφορία στην οποία η πρόταση του δημάρχου να μη  βγει ψήφισμα  δεν συγκέντρωσε την υποστήριξη ούτε καν του 10% των παραβρισκόμενων στη Συνέλευση, ενώ με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε το ψήφισμα που προτάθηκε από κατοίκους της περιοχής.

Δεν γράφηκε ούτε ακούστηκε ότι οι κάτοικοι απέρριψαν την πρόταση του δημάρχου να ενοικιαστεί κτήριο στο Σίσι για να συστεγαστεί το ΚΕΠ με τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας.

Ακόμη, παρουσιάστηκε η πλαστή εικόνα ότι η στάση της δημοτικής αρχής ήταν ενωτική και συγκαταβατική, ενώ αντίθετα ήταν πάρα πολλές οι φορές που ο  ο δήμαρχος Α. Ζερβός και ο αντιδήμαρχος κ. Κοκκίνης ήρθαν σε οξεία και έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου Γ. Φθενάκη και με κατοίκους της περιοχής.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες ανθρώπους που βγάζουν το ψωμί τους με μεγάλη δυσκολία και με απίστευτα ωράρια από την τοπική δημοσιογραφία. Οι προσπάθειες τους είναι σεβαστές και αποδεκτές, ενώ δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα θέματα του τόπου, ενδιαφέρον που πολλές φορές έχουν αποδείξει. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι όταν αντιλαμβανόμαστε κάποια "φάλτσα" να τα επισημαίνουμε, με συγκεκριμένα επιχειρήματα και παραδείγματα, όπως παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου