Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Η σπόντα του δημάρχου για το ιστολόγιο μας

Το πρωί της Παρασκευής 20/3 ο Θάνος Κορομπύλιας στο ΛΑΤΩ FM φιλοξένησε τηλεφωνική συνέντευξη του δημάρχου Αγ. Νικολάου Αντ. Ζερβού, ο οποίος  μίλησε και για την παρουσίαση των πεπραγμένων και του σχεδίου της νέας δημοτικής αρχής που θα γίνει τη Δευτέρα στο ΡΕΞ. Ο δήμαρχος αναφερόμενος στην αναγκαιότητα της εκδήλωσης επιxειρηματολόγησε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική αρχή δεν έχει τη στήριξη τοπικών blog που να βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό χώρο με το δήμαρχο, υπονοώντας σαφώς ότι το ιστολόγιο μας στήριζε και προωθούσε το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αφού ο προηγούμενος δήμαρχος είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς έτσι το εκλάβαμε, και μιλώντας και με άλλους που άκουσαν τη συνέντευξη, μας είπαν ότι κατάλαβαν το ίδιο, ότι η σπόντα του Α. Ζερβού αφορούσε στα "Νέα του Μεραμπέλλου",

Αρχικά μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο δήμαρχος κάθεται και ασχολείται με τα τοπικά ιστολόγια και το αναφέρει αυτό και σε ραδιοφωνική συνέντευξη. 
Ίσως τελικά τα τοπικά ιστολόγια να έχουμε μεγαλύτερη ισχύη και απήχηση από όση νομίζαμε...

Δευτερευόντως, ο Α. Ζερβός προφανώς έχει κοντή μνήμη αφού τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ είχαν πολλές φορές ασκήσει αυστηρή κριτική στη δημοτική αρχή του Σύγχρονου Δήμου και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και στη σημερινή δημοτική αρχή, παρά τις δυσκολίες έλλειψης χρόνου που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα (που φαίνονται στη μείωση του αριθμού των αναρτήσεων).. Πάντως, ό,τι και αν λέει ο δήμαρχος, η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου