Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Μανώλης Γερακιανάκης:«ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας Μανώλης Γερακιανάκης ανέβασε στο facebook το παρακάτω σχόλιο για τη σύσκεψη του Σαββάτου στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου για την υγεία:

Μόνο απογοήτευση εισπράξαμε στην πρώτη σύσκεψη στο Νομό μας με τον υπουργό υγείας.
Οι περισσότεροι απαιτήσαμε να ακούσομε κάτι χειροπιαστό από τον υπουργό, που γνωρίζει άλλωστε όλα τα προβλήματα και που προεκλογικά ήταν λαλίστατος και για να μην έχομε μια από τα ίδια (μην ξεχνάμε, πρώτη φορά αριστερά….).
Εισπράξαμε πολύ καλές προθέσεις, ευχολόγια, οράματα και για πρώτη φορά (έχω συμμετάσχει σε αμέτρητες τέτοιες συναντήσεις), υψηλούς τόνους από τον υπουργό ξεχνώντας την προηγούμενη ταπεινότητα του και μεγάλη δόση από συναίσθημα για να πει ευχαριστώ στο προσωπικό του ΕΣΥ και να τους ζητήσει να βάλουν μεγαλύτερη πλάτη.
Δεν απάντησε ούτε πότε θα έρθουν γιατροί, ούτε για τους προϋπολογισμούς, ούτε για την κατάργηση της ενιαίας διοίκησης, σε τί-πο-τα, είδομεν.......
Την έκπληξη την έκανε ο νέος αριστερός ΔΥΠΕάρχης, ονειρεύεται στο Λασίθι να υπάρχουν τακτικά ιατρεία παντού, αλλά να μην εφημερεύουν όλες οι κλινικές σε όλα τα νοσοκομεία.
Αυτό ακριβώς είχαν προσπαθήσει να κάνουν Μακρωνικολάκης και Γρηγοράκης χωρίς όμως να τους αφήσουμε και τότε ακριβώς μου λύθηκε η απορία, του γιατί κράτησε την Τριχωπούλου στην ίδια θέση στη ΔΥΠΕ.
Εκτίμηση μου, τα χειρότερα έρχοντε………
ΥΓ. Ούτε καν σχέδιο έτοιμο δεν έχουν, ή έχουν και ψάχνουν τρόπους να μας το πασάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου