Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ο Δαμιανός Χαλκιαδάκης εξελέγη συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Νικολάου

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/3/2015

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 23/3/2015 το Συντονιστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου και εξέλεξε στη θέση του Συντονιστή του Οργάνου τον σ. Δαμιανό Χαλκιαδάκη.

Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση θα συγκροτηθούν ομάδες εργασίας, με ευθύνη των μελών του Συντονιστικού, από μέλη και φίλους με συναφές αντικείμενο και ενδιαφέρον. Έτσι θα μπορέσει η ίδια η κοινωνία να συμμετέχει ενεργά στην συγκρότηση της σε νέα βάση.

Στη συνεδρίαση, εκτός από τα τοπικά ζητήματα συζητήθηκε και η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Αν και η προσπάθεια της Κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους έχει αρχίσει να αποδίδει, υπονομεύεται συστηματικά από εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης που σπέρνουν φόβο και συκοφαντίες. Αυτό γίνεται με ψεύδη, παραποίηση στοιχείων, κατασκευή γεγονότων (π.χ. έκαναν βουλευτή κάποιον που δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές) και χάλκευση εγγράφων και ημερομηνιών. Το επιχειρησιακό σχέδιο συνεπικουρούν γνωστοί "δημοσιογράφοι" που τα αφεντικά τους έχουν εμπλακεί σε σωρεία σκανδάλων της διαπλοκής. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Την αξιοπιστία κάθε μέσου ενημέρωσης θα την αποδεικνύουν οι άμεσες αναρτήσεις των πραγματικών στοιχείων και όχι η σκόπιμη απόκρυψή τους και η αναπαραγωγή χαλκευμένων ψευδών.

Παρατηρούμε ότι η προσπάθεια των συστημικών μέσων της διαπλοκής να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη έχει σαν στόχο να πληγεί η εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της κυβέρνησης και ταυτόχρονα τροφοδοτεί ξένα κέντρα με συκοφαντική παραπληροφόρηση για να την αξιοποιήσουν σε βάρος της χώρας όπως φάνηκε και από τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου την ημέρα της κρίσιμης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Βερολίνο.

Η προσπάθειά τους να αμυνθούν στις μεγάλες θεσμικές αλλαγές που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και που θα βάλει τέρμα στην ασύδοτη λειτουργία τους και στα κυκλώματα της διαφθοράς που υπηρετούν, τους οδηγεί σε συστηματική παραπληροφόρηση και συκοφαντία σε συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης.

Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες για να ξηλώσει μια ώρα αρχύτερα το τρίγωνο της διαπλοκής ανάμεσα σε τράπεζες, μέσα ενημέρωσης και κόμματα που οδήγησε τη χώρα στην κρίση και την ανυποληψία.Το Συντονιστικό της

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου