Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ο Δ. Κουνενάκης απαντά για την Αναπτυξιακή Λασιθίου

Ο κ Ζερβός σε ανακοίνωση-καταγγελία του συνδυασμού μας γιατί δεν κλήθηκαν οι παρατάξεις του ΔΣ στην παρουσίαση της μελέτης της πλατείας Ελούντας, αντί απάντησης, αναφέρθηκε στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Λασιθίου και εξέφρασε την άποψη ότι δεν δικαιούμαι να τον ελέγχω αφού δεν παραιτήθηκα από το ΔΣ.!!!!!
Μάλιστα θεωρεί ότι ανακάλυψε μια αδύναμη πλευρά μου και το επαναλαμβάνει όποτε μπορεί.

Για τους φίλους και τους αναγνώστες και μόνο, ενημερώνω ότι το ΔΣ της Αναπτυξιακής Λασιθίου, εξελέγη από τη γενική συνέλευση των εκπροσώπων των φορέων. Τα μέλη μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με τους εκπροσώπους. Τα μέλη του Δ.Σ. απολογούνται στη γενική συνέλευση η οποία και μόνο νομιμοποιείται να εκλέξει νέο Δ.Σ. Επομένως η επίσπευση της Γ.Σ. είναι θέμα των μετόχων της Αναπτυξιακής και κυρίως του μεγάλου μετόχου που είναι η περιφέρεια.

Ζητήσαμε όλα τα μέλη που έχουμε εκλεγεί από τη Γ.Σ να επισπευσθούν οι διαδικασίες, να οριστεί Γ.Σ. όπου θα κάνουμε απολογισμό και όπου θα εκλεγεί νέο Δ.Σ. Αυτό περιμένουμε και δεν έχουν παρά να επισπεύσουν τη γενική συνέλευση. Αυτές είναι οι διαδικασίες που προβλέπονται αλλά ο κ Ζερβός προσπαθεί να αμυνθεί με διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου