Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου


Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο - «ΤΗΟΜSON ESPIRIT» - στο οποίο επέβαιναν 1.200 επιβάτες κυρίως Βρετανοί, έκανε φέτος το «ποδαρικό» , στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 εγκαινιάζοντας ουσαστικά την νέα τουριστική περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου κ.Γιάννης Κοκκίνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ.Θωμάς Χαριτάκης καθώς και το μέλος της επιτροπής για την προώθηση της κρουαζιέρας κ.Χρήστος Μανουσάκης, υποδέχθησαν το πλήρωμα και τους πρώτους επισκέπτες της πόλης, προσφέροντας συμβολικά δώρα, στον καπετάνιο :(λάδι, σουμάδα, κρασί, αρωματικά βότανα και άλλα αντιπροσωπευτικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής).

Επίσης προσεφέρθει ψηφιακό υλικό, με αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, το οποίο θα προβάλλεται στο εξής όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Λ.Τ Λασιθίου κ. Γ.Κοκκίνη, η επίσκεψη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στον Άγιο Νικόλαο, ουσιαστικά δίνει την αφορμή για τη προώθηση μιας «νέας εποχής για την κρουαζιέρα στον τόπο μας».
Επιθυμούμε ανέφερε, να στηρίξουμε τη δράση αυτή, προφέροντας στους επισkέπτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, μια ξεχωριστή εμπειρία - ως ένας προορισμός που προσφέρει ασφάλεια στους επιβάτες και στις εταιρείες των ταξιδίων, αλλά και ως ένας προορισμός που ανταπορίνεται την πρόσκληση και στον στόχο που έχουμε θέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου