Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Στην 3η θέση ο ΑΟ ΛΑΤΩ και τρείς πρώτες ατομικές θέσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ της Β΄ Εθνικής Κρήτης


Δεν ευοδώθηκαν οι προσδοκίες της ομάδας μας (Α.Ο. ΛΑΤΩ) για την κατάκτηση της πρώτης θέσεως στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης που μόλις έληξε στην Αμμουδάρα Γαζίου, όμως τελικά ο σύλλογός μας, πραγματοποιώντας μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση, κατέκτησε τελικά την 3η θέση στην τελική κατάταξη. Εκτός αυτού, δύο αθλητές μας, ο Μαριάν Πετρόβ, η Ελένη Μανιώτη και η Αιμιλία Βασιλείου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο για την απόδοσή τους στην σκακιέρα τους (1η γενική, 2η γυναικεία και 3η γυναικεία). 

Την πρώτη θέση και την άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατέκτησε άξια η Κάϊσσα Χανίων η οποία πέτυχε επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην 2η θέση, η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου. Η ομάδα μας, έπαιξε πολύ δυναμικά και αν απέφευγε 2-3 ανέλπιστα άτυχα αποτελέσματα θα κέρδιζε την 2η θέση ενώ απο την αρχή συγκαταλέγετο μεταξύ των βασικών υποψηφίων ομάδων και για την πρώτη θέση όπως έδειξε τόσο η ισοπαλία της 5-5 με το 2ο Γάζι, όσο και η οριακή ήττα με 4,5-5,5 απο την 1η Κάϊσσα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματά μας κατά σειρά ήταν τα εξής:
ΓΑΖΙ 5-5
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ 9-1
ΟΑΑΗ 7,5-2
ΚΑΊΣΣΑ 4,5-5,5
ΣΚΟΡ 8-2
ΟΤΕ ΧΑΝΙΩΝ 6,5-3,5
ΟΑΧ 5-5
Συνολικά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα.

Οι παίκτες μας που συμμετείχαν στην φετινή προσπάθειά μας, ήταν οι:
Μαριάν Πετρόβ, Πέταρ Αρανούτοβ, Τάκης Παπαθανασίου, Μανώλης Μπράς, Νίκος Σανδαλάκης, Κώστας Παππάς, Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, Μανιώτη Ελένη, Αιμιλία Βασιλείου, Ιωάννα Βασιλείου, Μιχάλης Ξύγκης, Χρήστος Τσιχλής, Νίκος Μαγουλιανός, Ηλίας Κοζύρης. 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου