Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Χωρίς τηλέφωνο ο Άγιος Νικόλαος - Κόπηκαν καλώδια του ΟΤΕ


Σοβαρό πρόβλημα στην τηλεπικοινωνία αντιμετωπίζει από το απόγευμα της Πέμπτης μεγάλο μέρος του Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, εργολάβος που εκτελούσε έργα, έκοψε κατά λάθος τα καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα τώρα αρκετοί πολίτες από τον Άγιο Νικόλαο να μην μπορούν να καλέσουν το 199. 

Αν κάποιος από τον Αγιο Νικόλαο θέλει να καλέσει το 199 δεν θα μπορεί να διότι τα καλώδια που υπέστησαν τις ζημιές, είναι τα καλώδια που συνδέουν τις τηλεφωνικές γραμμές των σπιτιών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε αξιωματικός.

Όπως ενημερώθηκε το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr από την ΠΥ στο Ηράκλειο, οι πολίτες από τον Άγιο Νικόλαο θα πρέπει να καλούν στο 100 αν θέλουν να αναφέρουν κάποιο περιστατικό. Έχει γίνει εκτροπή της γραμμής, αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά είναι μόνο μία γραμμή και αν παίρνουν δύο άτομα ταυτόχρονα θα υπάρχει πρόβλημα. 

Τέλος, αρκετά σπίτια στην πόλη, έχουν μείνει ολοκληρωτικά χωρίς τηλέφωνο αλλά και ίντερνετ λόγω του "ατυχήματος" με τα καλώδια του ΟΤΕ. 

Aναδημοσίευση από τη σελίδα ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου