Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Μάιος 2015 

Α. ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ 
Ο σύλλογος  Τριτέκνων νομού Λασιθίου διοργανώνει δύο εκδρομές για τη Σητεία ως εξής:
Σε συνεργασία με το σύλλογο Τριτέκνων νομού Ηρακλείου ο οποίος έχει προτείνει την παρακάτω εκδρομή (Αγίου Πνεύματος 30/5-31/5-1/6), δίνεται η δυνατότητα και για μέλη του δικού μας συλλόγου να συμμετέχουν (εφόσον δηλώσουν έγκαιρα ). Η εκδρομή είναι Ηράκλειο-Σητεία και περιλαμβάνει : Λεωφορείο 3 μέρες , διαμονή σε ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας, πρόγευμα καθημερινά και δύο δείπνα με μουσική και χορό. Το ποσό είναι 90 ευρώ. 
Εκδρομή μόνο για την Κυριακή 31/5 για Σητεία (από Άγιο Νικόλαο, θα περάσουμε να πάρουμε μέλη μας και από την Ιεράπετρα) όπου θα συναντηθούμε με τους εκδρομείς από το Ηράκλειο και θα ακολουθήσουμε κοινό πρόγραμμα (αν δεν υπάρξει πρόβλημα). Παράλληλα, θα καλέσουμε και τους τρίτεκνους της Σητείας να συναντηθούμε όλοι μαζί και να γνωριστούμε με τα μέλη του Ηρακλείου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη Μονή Τοπλού (πιθανότατα το οινοποιείο), Βάι  και άλλες ομορφιές της περιοχής. Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά τις δηλώσεις. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εάν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων και το κόστος θα είναι από 7-10 ευρώ.
Δηλώσεις στο γραφείο και στους Αντιπροσώπους μας  σε όλο το νομό. Προθεσμία για δηλώσεις έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου. Το γραφείο είναι ανοικτό κάθε Τρίτη & Πέμπτη 6μ.μ-8μ.μ.

 Β. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ
  Συνεχίζεται από το σύλλογο η καταγραφή των οικογενειών για ΔΩΡΕΑΝ διανομή γραφικής  ύλης σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, το Σεπτέμβριο του 2015. Παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στο σύλλογο ή να δηλώνετε στους Αντιπροσώπους.

Γ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΘΩΝ
 Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ για την Επισιτιστική βοήθεια και αναμένονται περισσότερες διευκρινήσεις για να ξεκινήσει το Πρόγραμμα Δωρεάν διανομής τροφίμων ειδών υγιεινής, ρουχισμού, παιδικά είδη, βιβλία, παιγνίδια κ.α. 
Από το σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου