Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

“ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΨΥΧΗΣ” ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της ΕΜΜΑ ΠΑΓΚΑΝΙΝΙ στη Δημοτικήπινακοθήκη Αγ. Νικολάου από 3 ως 14 Ιουλίου


ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΨΥΧΗΣ
 
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της ΕΜΜΑ ΠΑΓΚΑΝΙΝΙ
 
Δελτίο Τύπου
 
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο "Καθρέφτες Ψυχής" της Ιταλίδας ζωγράφου ΈμμαςΠαγκανίνι, αποφοίτου της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας. 
 
"Οι βουνοκορφές της Κρήτης ενώθηκαν με το μπλε της θάλασσας και η ψυχή με τη δύναμη της Τέχνης καθρέφτισε τους θησαυρούς της στα έργα της Έμμας." Έμμα Παγκανίνι,  μια Ιταλίδα, που επί επτά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αγιά Φωτιά της Σητείας στην Κρήτη.
 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί έως την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17.00 έως τις 22.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
 
Παράλληλα με την έκθεση θαπραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμαεκδηλώσεων με ελεύθερη πάντα είσοδο στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγίου Νικολάου.
 
Οι εκδηλώσεις αυτές είναι:
 
Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ώρα 20.00 - Βραδιά τέχνης και μουσικής
“Αιώνια Τέχνη και Τεχνική” - Έκθεση ψηφιδωτών της Maria Grazia Pasqualini
 
Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, ώρα 20.00 - Βραδιά ποίησης και μουσικής
Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής"Μαίανδρος ο 'Έρωτας" της ποιήτριας και συγγραφέως με καταγωγή από τη Σητεία'Άννας Τακάκη - Μαρκάκη. Σκίτσα της 'ΕμμαΠαγκανίνι, από τον "Κύκλο γυμνών",περιλαμβάνονται στην ποιητική συλλογή.
 
Τετάρτη,  8 Ιουλίου 2015, ώρα 20.00 - Βραδιά εικαστικού κοσμήματος
"Πλάθωντας σκιές" - Έκθεση κοσμημάτων της Μαρίας Κοντογιωργάκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου