Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Aνακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Επάνω ΜΕΡΑΜΠΈΛΛΟΥ σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Νεάπολης.


Επάνω Μεραμπέλλου

29/5/2015

Μετά την αποδοχή της παραίτησης της Κας Λίας Μοσχοβιτάκη από τη θέση της Υποδιοικήτριας του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης, ο ΣΥΡΙΖΑ Επάνω Μεραμπέλλου απευθύνει ερώτημα στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με το κενό διοίκησης που δημιουργείται.

• Ζητούμε από τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίσει στην τοπική κοινωνία αν η αποδοχή της παραίτησης της Υποδιοικήτριας επιταχύνθηκε κατόπιν παρότρυνσης του ΔΥΠΕάρχη, κ. Ηγουμενίδη, με στόχο την εξασφάλιση της συνεργασίας τους σε ανώτερο επίπεδο, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 21η Μάη 2015 στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης.

• Λόγω της άρνησης της κ. Μοσχοβιτάκη να αναλάβει την αναβαθμισμένη θέση συμβούλου που της προτάθηκε από τον ΔΥΠΕάρχη, ζητούμε την επανατοποθέτησή της προς αποφυγήν κενού διοίκησης και πιθανών δυσλειτουργιών που μπορεί να προκύψουν από αυτό, μέχρι το υπουργείο να είναι έτοιμο να παρουσιάσει το νέο μοντέλο διοίκησης των νοσοκομείων μας και επιλογής των διοικητών τους.

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ
Επάνω Μεραμπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου