Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Παρανόηση από τον τίτλοΗ ιστοσελίδα ΦΩΝΗ ΕΝ  δημοσιεύει την ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Επάνω ΜΕΡΑΜΠΈΛΛΟΥ σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Νεάπολης, με τίτλο "ΝΑΙ και απο τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Λια Μοσχοβιτάκη"

Ο τίτλος αυτός έχει δημιουργήσει παρανοήσεις, αφού δεν ανταποκρίνεται πλήρως στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναφέρει σαφώς: "ζητούμε την επανατοποθέτησή της προς αποφυγήν κενού διοίκησης και πιθανών δυσλειτουργιών που μπορεί να προκύψουν από αυτό, μέχρι το υπουργείο να είναι έτοιμο να παρουσιάσει το νέο μοντέλο διοίκησης των νοσοκομείων μας και επιλογής των διοικητών τους".

Ουσιαστικά η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραμείνει προσωρινά η κα Μοσχοβιτάκη μέχρι να ξεκαθαριστεί τί θα γίνει με όλες τις διοικήσεις, δηλαδή ζητά να ισχύσει και στο Νοσοκομείο Νεάπολης ό,τι ισχύει και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Ελλάδας, όπου οι διοικητές παραμένουν μέχρι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για το νέο τρόπο διοίκησης των Νοσοκομείων, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αυτό δεν είναι διακριτό στον τίτλο που μπήκε στην ιστοσελίδα ΦΩΝΗ ΕΝ, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σε πολλούς αναγνώστες η εντύπωση ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Νεάπολη ζητούν να μην αλλάξει καθόλου η διοίκηση στο Νοσοκομείο Νεάπολης και να παραμείνει η τοποθετημένη από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διοικήτρια ακόμα και μετά τις αλλαγές διοικητών στα άλλα Νοσοκομεία. Μάλιστα υπήρξαν και σχετικά αρνητικά σχόλια στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως δεν ισχύει και για το σύνολο των διοικητών των Νοσοκομείων του νομού που τοποθετήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου