Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Οι Ράδιο Αρβύλα, οι εκπρόσωποι της μεταπολιτευτικής Ελλάδας


Του Θάνου Ν.Νασόπουλου

Και εδώ σε αυτό το βίντεο , ο Αντώνης ο Κανάκης με τον Γιάννη τον Σερβετά , (λείπουν οι δύο γλάστρες) το εμετικό δίδυμο των αυλικών του Μπόμπολα , που παρουσιάζουν την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ,την επίσημη εκπομπή του νεοφιλελεύθερου μαλάκα , μας λένε τα εξής;

1. Όλοι οι Έλληνες έχουν πόρσε και καγιέν

2. Όλοι οι Έλληνες έχουν πανάκριβα γκάτζετς

3. Όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες που δημιούργησε η μεταπολιτευτική δολοπλόκα  Ελλάδα για να τρώει τα λεφτά των ξένων εταίρων

4. Η ανθρωπιστική κρίση ,με την οποία κάνουν και χιούμορ (φυσικά και θα κάνουν , μαλάκες είναι το είπαμε και προηγουμένως ) είναι ένα πανούργο σχέδιο των Ελλήνων για να δανειστούν περισσότερα λεφτά.

Ο Αντώνης ο Κανάκης γέννημα θρέμμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας , που αμείβεται χιλιάδες ευρώ για τις τηλεοπτικές του εκπομπές και που το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών προέρχεται από δάνεια που έδιναν στον Μπόμπολα οι φίλοι του οι τραπεζίτες και του τα έσβηναν αργότερα οι φίλοι του οι πολιτικοί και την τρύπα κάλυπταν με δανεισμό ο οποίος εξυπηρετείται με τους δικούς μας κομμένους μισθούς και συντάξεις σου λέει λοιπόν να ζεις με αυτά που παράγεις και να σταματήσεις επιτέλους να διαπραγματεύεσαι ακόμα και την αξιοπρέπεια σου.

Ο Αντώνης ο Κανάκης που παράγει μαλακία σε τεράστιες ποσότητες και αμείβεται πλουσιοπάροχα ,λέει στον Γιάννη τον οικοδόμο ,στον Αντρέα τον περιπτερά ,στον Μήτσο τον ταξιτζή ,στην Ελένη τη δασκάλα ,στην Αθηνά την άνεργη ,στον Φάνη που είναι 23 ετών και ο πατέρας του αυτοκτόνησε πέρυσι ότι  η Ζήμενς ,οι Ολυμπιακοί Αγώνες ,το πολιτικό κατεστημένο , η ελληνική ολιγαρχία και το τραπεζικό όργιο διαπλοκής είναι το ίδιο με όλους τους. Φάγανε τα ίδια λεφτά ,κατέστρεψαν από κοινού την Ελλάδα .

Κάπου σε μια γωνία δικαιώνεται ο Πάγκαλος για το αλησμόνητο όλοι μαζί τα φάγαμε , ξεπλένεται ο Τσουκάτος για τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια που πήγαινε στα γραφεία του Πασόκ ,ελπίζει ο Άκης στην αποφυλάκιση του αφού έχοντας το ίδιο μερίδιο ευθύνης με όλους μας είτε θα φυλακιστούμε όλοι είτε κανένας και όλοι οι υπόλοιποι αποθεώνουμε τον πνευματισμό και την πολιτική λογική του Αντώνη Κανάκη.

Και καλά κάνουμε ,τα λέει άλλωστε σωστά. Αυτή η χώρα δεν παράγει σχεδόν τίποτα και είναι γεμάτη απατεώνες . Ξέχασε όμως να αναφέρει ,στην βιασύνη του να εξομοιώσει τον Γιάννη τον οικοδόμο με την Γιάννα των Ολυμπιακών , ότι αυτή η χώρα έχει τεράστια παραγωγή νεοφιλελεύθερης αισχρότητας και μαλακίας. Την παράγουν καθημερινά οι απατεώνες ,για τους οποίους δουλεύει .

Και να πάρει ο διάολος , καλά κάνουν , όσο υπάρχουν Έλληνες που την καταναλώνουν καλά κάνουν ...

Υ.Γ Όπως είχε πει και μια Αμερικανίδα συγγραφέας άλλωστε, αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να περνούν πολύ από τον χρόνο τους γελώντας μαζί μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου