Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Η Ερωφίλη αύριο Πέμπτη 30/7 "στον Πρόδρομο" στο Καστέλλι Φουρνής


Με φόντο την τελευταία πανσέληνο του Ιουλίου υποδεχόμαστε την Ερωφίλη «στον Πρόδρομο»! Σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι υπό το φως του φεγγαριού, η Ερωφίλη θα μας χαρίσει μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από σύγχρονους και όχι μόνο συνθέτες και ποιητές, καθώς και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

Η σχέση της Ερωφίλης με την μουσική ξεκινά στην Αθήνα το 1991, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Χαράζοντας την σόλο πορεία της ολοκλήρωσε τρεις προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Χαρούλα Αλεξίου, Μαρία Φαραντούρη, Νίκος Παπάζογλου, Χρήστος Νικολόπουλος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος στο «Τριφωνο», ένα σχήμα ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό. Το σχήμα δημιουργήθηκε με μοναδικό γνώμονα των μελών τη βαθιά αγάπη τους για τη μουσική και σε μια συνεργασία που κράτησε μια δεκαετία, κυκλοφόρησαν τέσσερις δισκογραφικές δουλειές και πολλές επιτυχίες, όπου η Ερωφίλη έγραψε για πολλά τραγούδια τους στίχους και τη μουσική. Το 2011 συνέθεσε την πρωτότυπη μουσική για το παιδικό παραμύθι «Ψαρόσουπα», το οποίο κυκλοφόρησε σε δίσκο το 2013 και τα τραγούδια της ερμήνευσαν οι: Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Χαρούλης , Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Μακεδόνας, Πάνος Μουζουράκης, Σταμάτης Κραουνάκης και άλλοι. Χαρίζοντάς μας συναυλίες σε όλη τη χώρα, η Ερωφίλη έχει συνεργαστεί με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχει περιοδεύσει και στο εξωτερικό. 

Σας προσκαλούμε σε ένα μουσικό ταξίδι με την Ερωφίλη την Πέμπτη 30 του Ιούλη στο Καστέλλι Φουρνής και στο εναλλακτικό καφενείο «στον Πρόδρομο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου