Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Δερμιτζάκης: Καλώ τους πολίτες του Λασιθίου να ψηφίσουν ΟΧΙ την Κυριακή | Συνέντευξη


Ο κυβερνητικός βουλευτής Κωστής Δερμιτζάκης μίλησε στον Ηχώ για το δημοψήφισμα της Κυριακής και το τι σημαίνει Ναι και ΟΧΙ.
Όπως είπε, ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση γιατί οι δανειστές είχαν συνηθίσει να δίνουν εντολές και να υπάρχουν υπάκουες κυβερνήσεις που εκτελούσαν κατά γράμμα τις εντολές τους. με αποτέλεσμα να έχουμε υποστεί μια βάρβαρη λιτότητα, μνημόνια, τα οποία εξαθλίωσαν τα κοινωνικά στρώματα, τις αρνητικές τους συνέπειες τις βιώνει ο ελληνικός λαός στην καθημερινότητά του. 

Μετά και τις τόσες διαπραγματεύσεις ξαφνικά έρχεται πρόταση από τους θεσμούς η οποία είναι καθαρά καταστροφική και ακόμα μας έδωσαν ένα τελεσίγραφο εντός 48ωρου να κλειστεί η συμφωνία. Έπειτα όμως και μόνο με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος υπάρχει μια τεράστια αναδίπλωση εκ μέρους του, μιλάνε για νέες προτάσεις, γίνονται υπουργικά συμβούλια, υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και θέλουν να βρεθεί λύση. Και οι ίδιοι οι δανειστές αιφνιδιάστηκαν, δεν περίμεναν την αποφασιστικότητα και τη δυναμική της κυβέρνησης. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά τους και νομίζω ότι ο πανικός δεν είναι σε εμάς, αλλά στις αγορές που προσπαθούν να αναδιπλωθούν.

Το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι θα συνεχίσει η ίδια κατάσταση που επικρατούσε μέχρι τώρα, θα συνεχιστεί η ανθρωπιστική κρίση αφού εφόσον θα πει ναι ο λαός θα ψηφιστούν τα μέτρα που μας ζητούν.

Εάν όμως ψηφίσουν ΟΧΙ τότε θα σταματήσει η κατρακύλα και θα διαπραγματευτούμε με άλλες προτάσεις και θα έχουμε πιο ευνοϊκά αποτελέσματα με προοπτικές ανάπτυξης και αναδιάρθρωσης χρέους.

Ακούστε τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου