Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ Τα σέβη μου..!!


της Ολγας .Δρακάκη

Η ύψιστη στιγμή για αντιπροσωπευτική Δημοκρατία είναι  το δημοψήφισμα κατά την οποίαν η αντιπροσωπευτική δημοκρατία γίνεται άμεση.

Οταν ο υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία της πατρίδας, η άμεση απόφανση του λαού είναι ό,τι ισχυρότερο διαθέτει μια δημοκρατία.
Με το δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός έδειξε ότι βαθαίνει και διευρύνει τη στάση του, τη θέση του και τον τρόπο του. Διότι ο κίνδυνος (κι όχι η κινδυνολογία) οδήγησε τον λαό να καταφύγει στην αυτογνωσία του. Δηλαδή στην πολιτική του μνήμη. Οταν ο λαός στην άμεση δημοκρατία, εκφράζεται με δημοψήφισμα,  το αποτέλεσμα που παράγει, δεσμεύει στο εξής την αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην επιλογή του λαού. Διότι ο λαός όντως έχει αναλάβει τις ευθύνες του, όχι για να απαλλάξει οποιονδήποτε απ’ αυτές, αλλά για να υποχρεώσει τους πάντες σε αυτές.
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  Τα σέβη μου. Και τα σέβη της ανθρωπότητας! Διότι το «όχι» το υποστήριξαν οι πιο ταλαιπωρημένοι απ’ την κρίση. Οι άνεργοι, οι φτωχοί, οι ηρωικοί  μικρομεσαίοι επιχειρηματίες – δεν φοβήθηκαν!
 Με κλειστές τράπεζες και με προπαγάνδα του κερατά εναντίον τους, οι Έλληνες έβαλαν στο τραπέζι την ψυχή τους, και την αντίστασή τους,!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  Τα σέβη μου…..γιατί αντισταθήκαμε στην ποιο χυδαία προπαγάνδα που έγινε σ αυτό τον λαό!
Και για την Ιστορία τη θα έχω να θυμάμαι ? …ενώ  η κυβέρνηση βάζει το κεφάλι της στον πάγκο του χασάπη, στην κρίση του λαού! με ένα τραγικά ειρωνικό το σόφισμα στο οποίο καταφεύγει η ηγεσία του  ΚΚΕ βάζοντας πλάτη ξανά με τον δικό της τρόπο  μας  αδειάζει με το  «ούτε καρμανιόλα, ούτε λαιμητόμος». Διότι, όντως, άλλοι έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά. Αν αποτύχουν η ηγεσία του κόμματος της εργατικής τάξης θα τους φτύνει. Όπως τους φτύνει και έως τώρα για να αποτύχουν. Αν πετύχουν θα τους κατηγορεί για το επόμενο λάθος τους. Μονά ζυγά δικά μας, διότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα της αστικής τάξης είναι, που εξαπατά τον λαό. Ο,τι πείτε!  Ακλόνητος ο κ. Κουτσούμπας συνεχίζει: «να μην υποκύψει ο λαός στην κοροϊδία που γίνεται εδώ και πέντε μήνες»!!!!.
Τον είδαμε τον κ. Κουτσούμπα όμως να ζητάει τρία «όχι» τα εξής δυο, το «ναι», τον χορτάσαμε στα κανάλια να διασύρει την τιμή και την Ιστορία του ΚΚΕ. Τον είδαμε την τελευταία στιγμή να προσπαθεί να ιδιοποιηθεί τα λευκά και τα άκυρα – όχι. Η ιστορία αυτού του τόπου θα σας ξεχάσει γιατί στην ποιο δύσκολη στιγμή  του δεν υπάρχετε.(22 ψηφ του ΚΚΕ βρέθηκαν σε όλο το Μεραμπελλο). Κρίνεται
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  Τα σέβη μου…
 Αντισταθήκαμε σ αυτή την  γελοία παρέλαση των νεοφιλελεδων- σοσια- ληστών τις διαπλοκής  που άρχισε να σχίζει τα ιμάτιά της ότι πρέπει να γονατίσουμε και να παραδοθούμε στις απαιτήσεις των Δανειστών. Κι απ’ το πολύ το σκίσιμο η Ιστορία θα τους βρει ξεβράκωτους . Όπως  Βενιζέλος Φωφη , Σαμαράς, Κουβέλης κι άλλοι που  είναι ήδη παρελθόν, αφήνοντας στο πόδι τους το Ποτάμι να σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απ’ το νερό, προσπαθώντας να εκφράσει το σοκ της κυρίας Μέρκελ, τον αγροίκο ΣΟΙΠΛΕ, τη θνήσκουσα μέσα στον εκγερμανισμό της Ευρώπη κι όλους τους δούλους των Δυνατών, τύπου  Ντραγκι -Ντάισελμπλουμ.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  Τα σέβη μου…αντισταθήκαμε στις ποιο βρώμικες σελίδες της Ελληνικής Δημοσιογραφίας .
Με σημαία το ΝΑΙ αυτό που έγινε από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει η διαπλοκή και η υποτέλεια υπερέβη την απόδοση των απανταχού στον πλανήτη πιθήκων. Με μια γρήγορη ματιά θα διαπίστωνε κανείς ότι η χώρα μας διαθέτει μέσα ενημέρωσης όπως: τα Νέα (του ΣΠΙΓΚΕΛ), το Εθνος (των ΣΟΙΠΛΕ-  ΜΕΡΚΕΛ), την Καθημερινή (φωνή του Αφέντη), το Θέμα (ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΙΚΑ). Κρίνεστε

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  Τα σέβη μου! 
Φανερή είναι πια και η αποστροφή του λαού. Τα κανάλια των αδηφάγων ΜΜΕ βυθίζονται στην ανυποληψία, Πρώτο και καλύτερο στο διχαστικό χορό το  το Mega (της πιο μεγάλης ξεφτίλας), ο ΑΝΤ1 (η φωνή του Βερολίνου στην Αθήνα), ο ΣΚΑΪ (σ απ ευθείας σύνδεση με ΔΝΤ) όπως κι άλλα κανάλια, πιο θολοβρώμικα και απ’ το Ποτάμι. Όσο για δημοσιογράφους τύπου Μπογδάνου ,Τρεμη  ,Πρετεντερη, έχουμε αρκετούς – να φάνε και οι κότες.
Όλοι αυτοί οι άθλιοι τύποι πόνταραν τα ρέστα τους  στην πόλωση και στον διχασμό.
 Εμείς τους μάθαμε ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχει διχασμός, υπάρχουν αντιθέσεις, και στη βάση αυτών των αντιθέσεων οι πολιτικοί αγώνες θα συνεχισθούν – και ο καθένας θα συνεχίζει να διαλέγει το επίπεδό του. Και  κρίνεται.
Αν η διαδικασία εκγερμανισμού της Ένωσης ρηγματωθεί, οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να είναι για μια ακόμα φορά υπερήφανοι για τους Έλληνες…. αυτούς τους Αλαφροΐσκιωτους της Ιστορίας  που αντιστάθηκαν πρώτοι στις  ευρωπαϊκές ηγεσίες που μας υπέβαλλαν τόσα χρόνια στη «θεραπεία» του «σοκ και του δέους» βρίσκονται τώρα οι ίδιες σε σοκ με το μάτι των λαών τους καρφωμένο πάνω τους….ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  τιμή μου.. που είμαι Ελληνίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου