Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Νέες αθλιότητες της "Καθημερινής": Μετά τα ρεσάλτα Λαφαζάνη, ανακάλυψε σχέδιο χακαρίσματος από Βαρουφάκη !


Την εφημερίδα "Καθημερινή" τη ξέραμε δεκαετίες τώρα, ως μια μεν συντηρητική εφημερίδα, αλλά σοβαρή...Αυτά ίσχυαν, μέχρι να την αναλάβει ο Αλαφούζος (δες ΣΚΑΙ), και αυτές τις μέρες, δίνει ρεσιτάλ παραπληροφόρησης με φανταστικές ειδήσεις, που έχουν ως σκοπό να στοχοποιήσουν στην κοινή γνώμη, όσους διαφωνούν με το Τρίτο Μνημόνιο που έφεραν Τσίπρας, Καμμένος, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Έτσι, μετά το ευφάνταστο ρεπορτάζ της προηγούμενης Κυριακής, όπου ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης θα απήγαγαν τον Στουρνάρα και θα καταλάμβαναν το νομισματοκοπείο, σήμερα είναι η σειρά του Γιάνη Βαρουφάκη, που θα χάκαρε ΑΦΜ, και θα δημιουργούσε παράλληλο τραπεζικό σύστημα.

Σας δίνουμε από το new247, το ρεπορτάζ χωρίς περεταίρω σχόλια:

"Ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, καταρχήν μέσα στα πλαίσια του ευρώ αλλά με την δυνατότητα «εν μία νυκτί να μετατραπεί σε μία νέα δραχμή», σχεδίαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με εντολή του πρωθυπουργού, ως plan B. Αυτό μεταδίδει τουλάχιστον η εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής.
Τις λεπτομέρειες του σχεδίου, τις οποίες ο κύριος Βαρουφάκης αποκάλυψε σε στελέχη ξένων hedge funds, στα πλαίσια διεθνούς forum που έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου, δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής.
Ο Χάκερ του υπουργείου Οικονομικών
Ο βασικός κορμός του περίφημου plan B, περιελάμβανε υποκλοπές ΑΦΜ από έναν παιδικό φίλο του κυρίου Βαρουφάκη, όπως ο ίδιος είπε, τον οποίο είχε διορίσει στο υπουργείο οικονομικών ειδικά για να παρακάμψει την "ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες" Κατερίνα Σαββαϊδου. Πώς θα πετύχαινε την υποκλοπή των ΑΦΜ; Με... χακάρισμα (hacking)  της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της Καθημερινής, ο κύριος Βαρουφάκης θα δημιουργούσε με τους συνεργάτες του μυστικούς λογαριασμούς, συνδεδεμένους με το ΑΦΜ κάθε φορολογούμενου, «χωρίς να το πούμε σε κανέναν» όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, έτοιμους να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, υπό άκρα μυστικότητα. «Με το πάτημα ενός κουμπιού» το σύστημα θα ήταν σε θέση να αποστείλει ένα ειδικό pin σε κάθε φορολογούμενο που θα αντιστοιχούσε σε αυτόν τον μυστικό, παράλληλο λογαριασμό μέσω του οποίου θα μπορούσε ο πολίτης ή η επιχείρηση να πραγματοποιήσει πληρωμές, δημιουργώντας έτσι ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, ενόσω οι τράπεζες θα παρέμεναν κλειστές, εξήγησε ο πρώην υπουργός οικονομικών.
Το σχέδιο έφερε την υπογραφή Τσίπρα
Ο κύριος Βαρουφάκης υποσημείωσε ότι η εντολή που έλαβε η κυβέρνηση Τσίπρα από τον ελληνικό λαό δεν ήταν εντολή εξόδου από το ευρώ, ωστόσο ο ίδιος την ερμήνευε... διασταλτικά ώστε να αφήνει το περιθώριο «να εξετάσουμε το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ», σε περίπτωση που δεν καθίστατο εφικτή η σύναψη βιώσιμης συμφωνίας.
Εντύπωση προκαλεί, τέλος, η ετοιμότητα του κυρίου Βαρουφάκη να προβεί (σε μία ακόμη) διάψευση σε περίπτωση που διέρρεαν οι λεπτομέρειες του σχεδίου του, που ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει λέξη-λέξη στους συνέδρους του: «Και αν το κάνουν, θα το αρνηθώ, θα το διαψεύσω», ήταν η απάντηση του στις σχετικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/07/blog-post_678.html#ixzz3h0yaE19P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου