Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Οι εξωτερικοί χώροι του δήμου μας είναι πιο βρώμικοι από ποτέ! Ποιος φταίει;

Άπό το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης του δημάρχου


Τώρα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός επικαλείται την αναστολή των κρατικών και κοινοτικών χρηματοδοτήσεων προς το Δήμο για να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις στα έργα και την ανεπάρκεια του Δήμου στην καθαριότητα.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι δήμοι είναι πολύ δύσκολη. Τ ο ίδιο όμως ίσχυε (σε μικρότερο βαθμό) και για την προηγούμενη δημοτική ηγεσία, που αντιμετώπισε μεγάλες περικοπές χρηματοδοτήσεων και καθυστερήσεις στις προσλήψεις προσωπικού που δυσκόλευαν πολύ το έργο της.

Τότε όμως ο κ. Ζερβός και η παράταξη του έλεγαν (προεκλογικά) ότι ακόμα και με δύσκολες συνθήκες μπορεί να παράγεται δημοτικό έργο και να γίνονται έργα προς όφελος των πολιτών. Η σκληρή πραγματικότητα απέδειξε ότι δεν ίσχυαν αυτά που έλεγε ο Α. Ζερβός, αφού το έργο της δημοτικής αρχής εξαρτάται άμεσα από τις οικονομικοπολιτικές εξελείξεις. Ενδεχομένως ο δήμαρχος το γνώριζε αυτό, αλλά δεν το είπε προεκλογικά.

Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ο Δήμος μας τους τελευταίους μήνες να είναι πιο βρώμικος από ποτέ και τα περισσότερα έργα να έχουν σταματήσει, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του προσωπικού του Δήμου όλων των υπηρεσιών.

Οι ευθύνες προφανώς βαραίνουν όσους μας υπόσχονταν άλλα πράγματα πριν ένα χρόνο, πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου