Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες σχετικά με το ερώτημα του δημοψηφίσματος για να ψηφίσουν ΝΑΙ

φωτογραφία από τη συγκέντρωση του ΝΑΙ στη Λίμνη Αγ. Νικολάου
Μιλώντας στη χθεσινή συγκέντρωση για το ΝΑΙ στη Λίμνη Αγίου Νικολάου προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες παρουσιάζοντας ψευδώς ότι το δίλημμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής είναι το αν θέλουμε ή όχι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είπε ο Αντώνης Ζερβός: 
"Πρέπει να δώσουμε την ψήφο μας, το «Ναι», προς την κατεύθυνση που λέει ότι θα παραμείνουμε στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα όσο δύσκολο και κρύο αν είναι. Είναι προτιμότερη μια τρύπια ομπρέλα, παρά χωρίς ομπρέλα στον κακό καιρό... Δεν είναι δυνατόν όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ να θέλουν να μπούνε στην Ε. Ενωση και εμείς να επιδιώκουμε να βγούμε έξω...' (δείτε ΕΔΩ).

Και όμως πολύ πριν από τον κύριο Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ , γνωστός για τις αρνητικές του απόψεις για την ελληνική κυβέρνηση, είχε δηλώσει ότι «Είναι σαφές ότι το δημοψήφισμα δεν αφορά στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη» και  ότι αν το αποτέλεσμα είναι "όχι" « δεν σημαίνει αυτόματα ένα Grexit».(δείτε ΕΔΩ).

Ακόμη λίγες ημέρες πριν ο  Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε σε βουλευτές στο Βερολίνο ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ακόμη και αν οι Έλληνες πουν "όχι" στο δημοψήφισμα (δείτε ΕΔΩ).

Και όμως, παρά το ότι θεωρείται πλέον βέβαιο ότι δεν μπαίνει θέμα παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα,  ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου και άλλοι υποστηρικτές του ΝΑΙ παραπλανούν τους πολίτες για να τους πείσουν να ψηφίσουν ΝΑΙ.
Πρόκειται για μια ανεύθυνη στάση που εκθέτει το δήμαρχο Αγίου Νικολάου ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου