Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Αντικειμενικότητα των τοπικών μέσων και εξαιρέσεις

O πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης ανέφερε  -κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου φορέων εργαζομένων που στήριξαν το ΟΧΙ- ότι "τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τις μέρες αυτές παρουσιάζουν  με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις προσπαθώντας να μην πολώσουν το κοινό και παράλληλα να το ενημερώσουν σωστά" (δείτε ΕΔΩ)

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου είχε δίκιο αφού είδαμε να φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις στα τοπικά μέσα, με αντίθεση τα όσα γινόταν στα Αθηναϊκά μέσα.

Δυστυχώς όμως υπήρξαν και κάποιες εξαιρέσεις.

Είχαμε τον τοπικό Πρετεντέρη που έγραφε σχεδόν κάθε μέρα υπέρ του ΝΑΙ και εναντίον των χειρισμών της κυβέρνησης για το δημοψήφισμα.

Είχαμε και εκείνο το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που αναπαρήγαγε τις φήμες φιλομνημονιακών μέσων ότι θα πέσει το ημερήσιο όριο ανάληψης στα 20 ευρώ λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων των τραπεζών, κάτι που δεν έγινε.

Ας ελπίσουμε στο μέλλον να  εξαφανιστούν τέτοιου είδους εξαιρέσεις και  η τοπική μας ενημέρωση να είναι απόλυτα αντικειμενική χωρίς παραφωνίες και παρατράγουδα!

ΥΓ Για όσους σπεύσουν να πουν ότι  ενώ εμείς δεν είμαστε αντικειμενικοί,  κρίνουμε τους άλλους, θυμίζουμε ότι το merambellonews δεν είναι μέσο ενημέρωσης, αλλά ιστολόγιο γνώμης με τοπικά και άλλα θέματα και σαφή πολιτική τοποθέτηση, κάτι που το εξηγούμε αναλυτικά σε σύνδεσμο στην αρχική μας σελίδα (δείτε ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου