Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ kick boxing στο San Sebastian της Ισπανίας από 23 έως 31 Αυγούστου


Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον χώρο των πολεμικών τεχνών , τόσο πανελλαδικά όσο και πανευρωπαϊκά,  έχει καταφέρει ο κρητικός αθλητής Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ από το σύλλογο ΄΄Μινώταυρος  ΄’ Αγίου Νικολάου’’.  Συγκεκριμένα,  αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου το 2014 στην Αθήνα,  αντιμετώπιζοντας πλήθος αθλητών και πρωταθλητών , κατάφερνοντας να βγει ανέπαφος σε όλους τους αγώνες , να ανακηρυχτεί πρώτος των πρώτων στην κατηγορία του και ένας από του μεγαλύτερους αθλητές στο kick boxing για το 2014 , σε όλα τα στιλ. 

Με αυτόν τον τρόπο ο κρητικός αθλητής Εμμανουήλ μας κάνει όλους υπερήφανους,  γονείς , φίλους και φορείς του δημου Αγιου Νικολαου  και γενικά είναι ένα στολίδι θαυμασμού και ευγενείας του νησίου μας. Στελεχώνοντας εθνική ομάδα , ο μοναδικός που προαχθεί να αγωνιστεί σε όλα τα στιλ του kick boxing , μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.   

Φέτος  το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο  San Sebastian της Ισπανίας από 23 έως 31 Αυγούστου το 2015. Μέλος της εθνικής ομάδας και προπονητής του kick boxing θα είναι ο Δάσκαλος του Εμμανουή
 κύριος Γεροντης Ιωάννης 6 Dan ομοσπονδιακός και τεχνικός υπεύθυνος από την πανελληνιά ομοσπονδία kick boxing. 

Ο κ. Γεροντης δήλωσε : "είναι τιμή μου και χαρά μου να έχω δίπλα μου άξιους αθλητές όπως τον Μανώλη  , που επιτέλους επιβραβεύτηκαν οι κόποι του κάτω από τις δικές μου οδηγίες κάνοντας μας όλους να αισθανόμαστε πιστοί στα αρχαία ελληνικά πιστεύω στο νους υγειης εν σώματι υγειη". 

Ο Μανώλης τα κατάφερε μόνος του χωρίς να έχει καμία ηθική , κοινωνική ή οικονομική στήριξη εκτός της οικογένειας του και του προπονητή του. Οι φορείς του τόπου μας πρέπει να τιμούν τέτοιους αθλητές γιατί είναι διαφήμιση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και παράδειγμα προς μίμηση. Μετά την πρόκριση του πραγματοποιεί εντατικές προπονήσεις για να εκπροσωπήσει την χώρα μας  στο εξωτερικό. 

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της WAKO αναγνωρισμένη διεθνώς αλλά και με την στήριξη της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας KICK BOXING στην Ελλάδα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Π.Ο.Κ.

Προσωπικοί φίλοι του δασκάλου καθώς και μεγάλα ονόματα του kick boxing έστειλαν τα συγχαρητήρια τους όπως ο κ. Τριανταφυλλου Μιχαήλ, ο Ζαμπιδης Μιχαήλ, ο Μεμος Γεώργιος , ο Κασσης Αναστάσιος και πολλοί άλλοι.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον κ. Εμμανουήλ Δανδουλάκη τον επίτιμο πρόξενο  της Eσθονίας στην Κρήτη για την υποδοχή του και τις θερμές ευχές του προς τον αθλητή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου