Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Για τη διάκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing ο Μανόλης Ανδρεαδάκης από τον Άγιο Νικόλαο


Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον χώρο των πολεμικών τεχνών , όσο πανελλαδικά όσο και πανευρωπαϊκά,  έχει καταφέρει ο κρητικός αθλητής Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ από το σύλλογο "Παγκρήτια ακαδημία πολεμικών τεχνών Ηρακλείου".

Συγκεκριμένα,  αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου το 2014 στην Αθήνα,  αντιμετώπιζοντας πλήθος αθλητών και πρωταθλητών , κατάφερνοντας να βγει ανέπαφος σε όλους τους αγώνες , να ανακηρυχτεί πρώτος των πρώτων στην κατηγορία του και ένας από του μεγαλύτερους αθλητές στο kick boxing για το 2014 , σε όλα τα στιλ. Με αυτόν τον τρόπο ο κρητικός αθλητής Εμμανουήλ μας κάνει όλους υπερήφανους,  γονείς , φίλους και φορείς του δήμου Ηρακλείου και γενικά είναι ένα στολίδι θαυμασμού και ευγενείας του δήμου μας. Στελεχώνοντας εθνική ομάδα , ο μοναδικός που προαχθεί να αγωνιστεί σε όλα τα στιλ του kick boxing , μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Φέτος  το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο  San Sebastian της Ισπανίας από 23 έως 31 Αυγούστου το 2015. Μέλος της εθνικής ομάδας και προπονητής του kick boxing θα είναι ο Δάσκαλος του Εμμανουήλ κύριος Γεροντης Ιωάννης 6 Dan ομοσπονδιακός και τεχνικός υπεύθυνος από την πανελληνιά ομοσπονδία kick boxing. Ο κ. Γεροντης δήλωσε : "είναι τιμή μου και χαρά μου να έχω δίπλα μου άξιους αθλητές όπως τον Μανώλη  , που επιτέλους επιβραβεύτηκαν οι κόποι του κάτω από τις δικές μου οδηγίες κάνοντας μας όλους να αισθανόμαστε πιστοί στα αρχαία ελληνικά πιστεύω στο νους υγειης εν σώματι υγειη". Ο Εμμανουήλ τα κατάφερε μόνος του χωρίς να έχει καμία ηθική , κοινωνική ή οικονομική στήριξη εκτός της οικογένειας του και του προπονητή του. Οι φορείς του τόπου μας πρέπει να τιμούν τέτοιους αθλητές γιατί είναι διαφήμιση στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και παράδειγμα προς μίμηση. Μετά την πρόκριση του πραγματοποιεί εντατικές προπονήσεις για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και τον δήμο μας στο εξωτερικό.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της WAKO αναγνωρισμένη διεθνώς αλλά και από την Πανελληνιά ομοσπονδία kick boxing. Προσωπικοί φίλοι του δασκάλου καθώς και μεγάλα ονόματα του kick boxing έστειλαν τα συγχαρητήρια τους όπως ο κ. Τριανταφυλλου Μιχαήλ, ο Ζαμπιδης Μιχαήλ, ο Μεμος Γεώργιος , ο Κασσης Αναστάσιος και πολλοί άλλοι.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον κ. Εμμανουήλ Δανδουλακη τον επίτιμο πρόξενο  της Εσθονίας στην Κρήτη για την υποδοχή του και τις θερμές ευχές του προς τον αθλητή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου