Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 18ο Summer Camp Gerontis Team


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 18ο Summer Camp Gerontis Team το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Rea's Fun Club στο Σταυρό, στην περιοχή Ακρωτήρι στα Χανιά συνδυάζοντας προπόνηση και διακοπές μαζί. Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Μινώταυρος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με άλλους πέντε Συλλόγους στην ανατολική Κρήτη είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 82 συμμετέχοντες καθώς και γονείς και φορείς των Συλλόγων. Κάθε πρωί πραγματοποιούνταν μία δίωρη προπόνηση για το σύνολο των αθλητών και κάθε βράδυ μιάμιση ώρα ειδικές τεχνικές και tull σε αθλητές μαύρη ζώνη 1, 2, 3 dan. Κύριος εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γεροντής Ιωάννης, κάτοχος μαύρης ζώνης 6 dan, καθώς και οι βοηθοί Ταμιωλάκης Γεώργιος (μαύρη ζώνη 3 dan), Πυνηρτζής Γεώργιος (μαύρη ζώνη 3 dan), και Θεργιάκη Μαρίνα(μαύρη ζώνη 2 dan).  Στο camp συμμετείχαν και οι πρωταθλητές των συλλόγων μας, Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ 2 dan, Τζανίδης Αντρέας 2 dan οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές προπονήθηκαν σε νέες τεχνικές προπόνησης, αντάλλαξαν απόψεις, δούλεψαν στρατηγική και ενδυνάμωση ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (πισίνα, παραλία, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου κ.α.).  To summer camp διήρκεσε 6 μέρες και όλοι οι αθλητές καθώς και οι πρόεδροι των Συλλόγων που ήταν παρόντες εκτός από την προπόνηση απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς και πολλά μπάνια σε διάφορα μέρη των Χανίων και όχι μόνο. Το σεμινάριο έλαβε τέλος την Παρασκευή 21 Αυγούστου,και όλοι έφυγαν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι τόσο από την προπόνηση με ειδικές τεχνικές, tul, grabbling, μάχη, ασκήσεις στην πισίνα και στην παραλία, όσο και από τις εκδρομές και τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των αθλητών.

 Οι πρόεδροι των σωματείων ευχήθηκαν καλό χειμώνα και καλή αθλητική σεζόν στους μικρούς αθλητές που προετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου κάτω από την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας tae kwon do Ελλάδος και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και στον αθλητή του Συλλόγου Ανδρεαδάκη Εμμανουήλ 2 dan για την συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα kick boxing που θα διεξαχθεί από 23-31 Αυγούστου στο San Sebastian της Ισπανίας.
Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες και όλοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου