Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Ο Κ. Μπαλοθιάρης από την Ιεράπετρα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στο ν.Λασιθίου στις προσεχείς εκλογές

Σε αυτές της δύσκολες ώρες της οποίες κάποιοι επέλεξαν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν καν ολοκληρώσει 8 μήνες θητείας μη αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για σταθερότητα αναγνωρίζουμε στον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα την υπεύθυνη και έντιμη στάση του αναλαμβάνοντας βάρη και ευθύνες που δεν του αναλογούν αλλά που σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγούσαν σε καταστροφή. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους 8 μήνες πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα του δίνοντας του την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του χτυπώντας την διαπλοκή και αποκαθιστώντας το αίσθημα δικαίου στην κοινωνία. 

Στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου θα καταθέσω στον Δήμαρχο Ιεράπετρας την παραίτηση μου από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας και τις επιτροπές που συμμετείχα σε μια προσπάθεια να προστατέψω την παράταξη με την οποία συμμετέχω σε αυτό για όλη την σκληρή και ουσιαστική δουλειά που έχουμε κάνει ευχαριστώντας την παράλληλα για την ευκαιρία που μου έδωσε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της αναδεικνύοντας με πρώτο σε σταυρούς. Φίλοι και φίλες ο μόνος τρόπος να μην κάνεις λάθος είναι να μην κάνεις τίποτα το πιο σημαντικό όμως είναι να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του. 


Ο σύντροφος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με εντιμότητα αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν στους 8 μήνες διακυβέρνησης του. Στις 20 Σεπτεμβρίου ζητάμε στον Ελληνικό λαό να μας τιμήσει εκ νέου με την ψήφο του με περισσότερη γνώση και σοφία αλλά και με όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά ώστε να τα καταφέρουμε.

Κων/νος Μπαλοθιάρης
Υποψήφιος Βουλευτής νομού Λασιθίου
Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου