Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Σύλλογος Υπαλλήλων Αεροδρομίου Χανίων: Ανεπιθύμητοι όσοι πολιτικοί επένδυσαν στην υπόθεση του αεροδρομίου μετά το ξεπούλημά τουΜε μία σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας  Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” μετά και τηνιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και του αεροδρομίου Χανίων καταφέρονται ενάντια σε όσους πολιτικούς επένδυσαν στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση όμως ως μέλη του κυβερνώντος κόμματος δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίησή τους.
Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Αρμουτάκης και ο Γ.Γ. κ. Γεώργιος Βλαμάκης.
Σημειώνουν χαρακτηριστικά:
Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 98/17-08-15 της απόφασης του ξεπουλήματος των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ολοκληρώθηκε δυστυχώς από μια αριστερή;; κυβέρνηση, η παράδοση τους στους Γερμανούς.
Επισημαίνουμε σε όσους επένδυσαν προεκλογικά στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατάφεραν τελικά να εκλεγούν, υφαρπάζοντας την ψήφο του Χανιώτικου λαού, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον χώρο του αεροδρομίου και επειδή σύντομα θα χρειαστούν και πάλι την ψήφο μας ας την αναζητήσουν από τώρα σε άλλους φιλικότερους χώρους.
Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξηγήσουν στον Χανιώτικο λαό γιατί δεν τήρησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους και κυρίως ποια «οφέλη» θα έχει ο νομός από την απόφαση του ξεπουλήματοςτης  κύριας πηγής εσόδων για την τοπική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου