Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

H πολυβραβευμένη ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Μετά τα μεσάνυχτα» τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:30 στο θερινό κινηματογράφο «Χριστίνα»


Την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:30, στο θερινό κινηματογράφο «Χριστίνα», η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, παρουσιάζουν με ελεύθερη είσοδο, την πολυβραβευμένη ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Μετά τα μεσάνυχτα», με πρωταγωνιστές τους: Γκρίφιν Νταν, Ροζάνα Αρκέτ, Λίντα Φιορεντίνο, Τέρι Γκαρ, Βέρνα Μπλουμ.
Από τις καλύτερες δημιουργίες του αμερικανού δημιουργού (βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες), παρουσιάζει με κωμικό αλλά συνάμα και δραματικό τρόπο όλη την παράνοια της Νέας Υόρκης.

Ένας νεαρός υπάλληλος φτάνει αργά το βράδυ στη συνοικία του Σόχο για να συναντήσει μια όμορφη γυναίκα που γνώρισε σε ένα μπαρ. Η αθώα ερωτική περιπέτειά του μεταβάλλεται σε εφιάλτη, καθώς χάνει τα λεφτά του και βρίσκεται παγιδευμένος σε μια εφιαλτική σουρεαλιστική  δίνη απίθανων συμπτώσεων και γελοίων καταστάσεων.

Ένας απίστευτα φρέσκος, μοναδικά εφευρετικός, δημιουργικά περιγραφικός Σκορτσέζε, προσφέρει στον θεατή μια καφκικών διαστάσεων κωμωδία του παραλόγου, όπου οι αρχέγονοι ανθρώπινοι φόβοι και τα υπαρξιακά άγχη, αποκαλύπτονται σε ένα σαρδόνιο παιχνίδι με την αγωνία και τις προσδοκίες του θεατή.  
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου: www.kileagn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου