Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 20-9-2015 εγκαινιάζουμε επίσημα The dream roboteam


Του Σπύρου Βροντινού

Αγαπητοί μας υπάκουοι υπήκοοι, Έλληνες και Ελληνίδες.  Χάρη στα λίαν καρποφόρα εντατικά πειράματα της τελευταίας 6ετίας αλλά και στα 70+ πρότερα κοπιαστικά χρόνια εργασιών πλύσεως εγκεφάλου και εγκατάστασης γερμανικής συνείδησης-τεχνητής νοημοσύνης σε ανθρώπινα πειραματόζωα στα πιστοποιημένα κρατικά εργαστήρια των ΜΙΖΕΝΣ μας, βρισκόμαστε πλέον στην πολύ ευχάριστη θέση να σας καλοσωρίσουμε στα επίσημα εγκαίνια των νέων επαναστατικών επιτευγμάτων, υψηλής γερμανικής τεχνικο-οικονομο-κοινωνικο-πολιτικής τεχνολογίας.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 εγκαινιάζουμε επίσημα στο αδημονών κοινό μας, τα απόλυτα ρομποτικά μας μοντέλα, προγραμματισμένα να εκτελούν ακαριαία κάθε μας εντολή αποκλειστικά με τηλεπαθητική επικοινωνία.  Φανταστείτε ότι μόλις διανοηθούμε κάτι στο Βερολίνο, τα εδώ ρομπότ μας συνεργάζονται αμέσως να εκτελέσουν, χωρίς καθυστέρηση ή ερωτήσεις και γι’ αυτό τα ονομάσαμε «The dream roboteam» δηλαδή η ονειρεμένη μας ρομπότ-ομάδα.

Παρουσιάζουμε λοιπόν τις αναβαθμισμένες εκδόσεις πολύ επιτυχημένων παλαιότερων μοντέλων μας, τα ΝΔ 2015 και ΠΑΣΟΚ 2015, τις νεότερες ΣΥΡΙΖΑ 2015 και ΑΝΕΛ 2015, και το πλέον αγαπημένο μας μοντέλο, το ΠΟΤΑΜΙ 2015.  Επιπλέον, ειδικά για φέτος, λανσάραμε σε γιορταστική έκδοση και το ΠτΔ 2015.  Όλα είναι πραγματικά θαύματα της πιο προηγμένης γερμανικής ρομποτικής τεχνολογίας για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς ενσωματώνουν τα εξής υπέροχα βασικά χαρακτηριστικά:


  1. Αυτόματη λειτουργία διαφύλαξης των αμιγώς γερμανικών συμφερόντων, με λειτουργικό που αυτομάτως διορθώνει οτιδήποτε αντιγερμανικό, ώστε να αποφεύγονται ζημιές και από ίδια λάθη μας, όπως η κατοχή ελληνικών ομολόγων ή ένα κακοποδομένο δημοψήφισμα. Ευτυχώς και οι προηγούμενες σειρές ΠΑΣΟΚ 2009-2012 και ΝΔ 2012, βοήθησαν επάξια, πέραν κάθε προσδοκίας, να ξεφορτώσουμε τα ομόλογα σας σε μια PSIνύχτα, αποκομίζοντας μάλιστα πλούσιο κέρδος, ενώ όλα τα μοντέλα μας συνεργάζονται ήδη αδιάκοπα για να ξεχαστεί τελείως και το δημοψήφισμα.
  2. Αυτόματη λειτουργία αποσιώπησης, διαστρέβλωσης κάθε αλήθειας και διάδοσης συκοφαντιών και ψεμάτων, που αδιάκοπα τα διαδέχονται διαρκώς μεγαλύτερα. Με απεριόριστη επιμονή, υπό απόλυτη υποκρισία, πειθώ, φυσικότητα, φωνές οργής, ζηλευτό βρασμό ψυχής και δάκρυα, το κάθε ρομπότ φωνάζει την δήθεν αβυσσάλεα διαφορετικότητα του από το άλλο και ότι μόνο αυτό λέει αλήθεια, ώστε εσείς να νομίζετε ότι έχουν διαφορετικούς στόχους.  Για ότι δεν σας εξηγούν, αρκεί που επικαλούνται είτε μια ανύπαρκτη ύψιστη στάση εθνικής ευθύνης, είτε ένα εντελώς απών εθνικό σας συμφέρον, χαχαχα, χοχοχο…έτσι κάνουν ανενόχλητα τις δουλειές μας…
  3. Αυτόματη λειτουργία απόλυτης απομύζησης, άπληστης λαφυραγωγίας και άκρατης λεηλασίας σε ότι μπορεί να ξεριζωθεί, αρπαχτεί, πουληθεί, κλαπεί, φαγωθεί, τεμαχιστεί, εκμεταλλευτεί, κλπ. Χωρίς να περιαυτολογούμε, ανέκαθεν φημιζόμαστε για την επιτυχία των μοντέλων μας, ειδικά σε αυτούς τους τομείς.
  4. Εγγυημένη απόλυτη αναισθησία και αναλγησία κατά την εκτέλεση οιαδήποτε είδους παρανομίας, καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασέλγειας, βιαιότητας, ρατσισμού, θηριωδίας, γενοκτονίας. Η απαράμιλλη αναισθησία τους οφείλεται στον προγραμματισμό με πατενταρισμένους αλγόριθμους που είχαμε αναπτύξει με συστηματική έρευνα σε εκατομμύρια πειραματόζωα, στα θρυλικά πλέον, πιστοποιημένα κρατικά εργαστήρια μας Άουσβιτς, Μπέλζεκ, Τρεμπλίνκα, Νταχάου, κλπ.
  5. Αυτόματη λειτουργία διαρκούς συστηματικού εκφοβισμού, εκβιασμού και απειλών προς εχθρούς και φίλους. Το προηγμένο λειτουργικό τους τρέχει κατάλληλες εκφοβιστικές τακτικές, ώστε άπαντες να τρέμουν.  Αποκλείεται έτσι κάθε σκέψη διαφυγής ή αντίστασης από τα ρομποτικά μας φερέφωνα, γιατί και μονόδρομος είναι, αλλά και πολύ περισσότερο πόνο θα φέρει για παραδειγματισμό.  Το πατενταρισμένο αυτό αλγοριθμικό επίτευγμα είναι επίσης προϊόν κοπιαστικών ερευνών στα παραπάνω θρυλικά εργαστήρια Άουσβιτς, κλπ.

Όλα τα ρομπότ μας υπηρετούν απεριόριστα την αγκίστρωση σας στο κερδοφόρο μας ευρωμάρκο και στα μνημόνια μας υπό πάσα δική σας θυσία ή κόστος, ενώ δεν ισχύουν όσα λέμε στα ΜΜΕ ότι έχουμε και γερμανικό plan Β. Τα 180 eurogroup που συγκαλέσαμε σε 6 μήνες, ήταν για να συνεχίσετε να συσσωρεύετε δεκάδες δισεκατομμύρια νέου χρέους που χαρίζουν μάλιστα και περισσότερα νέα έσοδα προς εμάς και όχι να απαγκιστρωθείτε μακριά από το ευρώ και τον πλήρη έλεγχο μας, χτύπα ξύλο…, άλλωστε, ξέρουμε ότι πλέον ίσως να μην ξαναδούμε νέα κορόιδα να παραδίνονται αιχμάλωτοι στο Δ΄ράιχ, συγνώμη…, εννοούσαμε στην ευρωζώνη μας…

Απόλυτη εγγύηση προστασίας και αντοχής στο διαρκές φτύσιμο και την σκουριά, με επένδυση από τον καλύτερο ανοξείδωτο γερμανικό χάλυβα, επικαλυμμένο με τεφλόν. Τίποτα δεν κολλάει, ούτε διαπερνάει τα ρομπότ μας.  Δείχνουν ωραία και καινούργια κάθε μέρα, ακόμα και χωρίς τακτική συντήρηση με τονωτικό ΜΙΖΕΝΣ.

Ιδού και μερικά ειδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων μας:
Στο ΝΔ 2015, νέα κολώνια που κρύβει την παλιά βρωμιά έως ότου κατακαθίσει καινούργια, νέα άκρως sexy εμφάνιση χάρη στην κατάργηση της γραβάτας, ληγμένη εγγύηση για το αύριο χώρας και καταθέσεων, εκπομπή νέων φόβων για εσαεί έλλειψη χαρτιού υγείας στην επικράτεια, εφεύρεση και επιβολή capital controls ως bonus στους πολίτες, υπόσχεση απόλυτης αμνηστίας κατά της διαφθοράς των ελίτ σε χρηματιστήρια, Ολυμπιακούς Αγώνες, ταμεία, δημευτικά και καταστροφικά μνημόνια, θαλασσοδάνεια, υποβρύχια, ή για κομματικά χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων της σειράς ΝΔ2000-2014, κλπ, αλλά καινέες αυξημένες δωρεές ανεργίας, πείνας, πλειστηριασμών, αρπαγών, ξεπουλήματος, χρεοκοπιών, αυτοκτονιών, υποβάθμισης αξίας και αξιοπρέπειας της ζωής, μετανάστευσης Ελλήνων, υπογεννητικότητας και πολλές νέες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας συναρπάζουν χωρίς να βαρεθείτε ποτέ…

Στο ΠΑΣΟΚ 2015 δώσαμε νέα sexy εμφάνιση και λάμψη ντύνοντας το με γυαλιστερά λαμέ ταγιέρ στα χρώματα του ξεθωριασμένου ήλιου.  Έχει περίπου τις ίδιες αρετές όπως το ΝΔ 2015, με έμφαση όμως στην ατιμωρησία της διαφθοράς και στην συστηματική αρπαγή του δημόσιου πλούτου.  Δυστυχώς, η άλλοτε αποδοτικότατη και ένδοξη αυτή σειρά, είναι σήμερα υπό σιωπηλή κατάργηση, λόγω μειωμένης λαφυραγωγίας, υπέρογκων σωρευμένων λειτουργικών χρεών, δυσεύρετων ανταλλακτικών και δημιουργίας των νεότερων παρακάτω σειρών.  Μόνο για το φταρμό λέμε ότι το είναι εγγύηση για το μέλλον της χώρας σας.

Τα νεότερα ρομπότ ΣΥΡΙΖΑ 2015 και ΑΝΕΛ 2015 είναι τα πλέον ελπιδοφόρα μοντέλα, καθώς έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από τον λαό, μάλιστα χωρίς εγγυήσεις.  Βασίζουμε πάρα πολλά στις δύο αυτές σειρές stealth (με απόκρυψη) που ενσωματώνουν το χαμόγελο με τις πλέον πειστικές μας γεννήτριες εξαπάτησης, για δήθεν έντιμες συμφωνίες, ελπίδες, δημοψηφίσματα, άμεση δημοκρατία, σχίσιμο μνημονίων, κλπ.  Ο συνδυασμός παραμυθιάσματος με μια εντελώς νέα αντισταθμιστική μας στάχτη, αναμένουμε να σκεπάσουν άριστα τα ματάκια και τα αυτιά σας από την τελειωτική αρπαγή, λαφυραγωγία και αφαίμαξη πάντων όσων ακόμα δεν στρουφίξαμε.

Σκεφτείτε ενώ εμείς σας παραμυθιάζουμε, κοροϊδεύουμε, ληστεύουμε, ξεπουλάμε και εξοντώνουμε, εσείς πλέον δεν θα βλέπετε καν ψεύτες, απατεώνες, ληστές, κλέφτες ή δολοφόνους.  Κεντρικό σύνθημα των ρομπότ μας παραμένει πως, ότι σας λένε και το χάφτετε (και όλα τα αδιάβαστα που υπογράφουν) ισχύουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, χαχαχα, χοχοχο…

Το ΠΟΤΑΜΙ 2015 παραμένει και φέτος το inner εγώ μας, αφού ενσωματώνει όλα όσα απαιτούμε από εσάς.  Επιμένουμε και φέτος στο, με ταυτόχρονη ελαφρότητα και σοβαροφάνεια, αεράτο «σβούρος λούκ», με το μυστηριώδες σακίδιο, με έμφαση στην παντελή άγνοια εξειδικευμένων γνώσεων, ξένων γλωσσών, ιδανικών και ιδεολογίας, περιστοιχιζόμενο κυρίως από «in» ντυμένα και μακιγιαρισμένα θηλυκά, που σαλιαρίζουν και σαχλομπουρδολογούν ενώ ποζάρουν φιλάρεσκα, δημιουργώντας μια μαγευτική, χάρμα οφθαλμών, όμορφη, ανέμελη ατμόσφαιρα.  Χάρη στον αόριστο, απλοϊκό και ρηχό νοηματικά αλγόριθμο του, εσείς αποκοιμάστε ευχάριστα ακούγοντας ατελείωτες ώρες με χαριτωμένες σαχλαμαρίτσες του στα ΜΜΕ, ενώ εμείς θα «σπρώχνουμε» αθόρυβα τα μνημόνια…ο τέλειος συνδυασμός.

Επιπλέον, η μοναδική τεχνολογία του καταδικάζει ή αποφεύγει κάθε ενέργεια ανάκτησης για κατοχικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, κατοχικές κλοπές αρχαιολογικών θησαυρών, αλλά και το κάθε τι που αναδεικνύει το επονείδιστο του χρέους σας.  Δεν σας κρύβουμε καθόλου ότι ειδικά αυτό το ρομπότ μας ταιριάζει απόλυτα να σας κυβερνήσει!

Στο γιορτινό μας ρομπότ ΠτΔ 2015, αφεθήκαμε να παίξουμε λίγο, δίνοντας έμφαση σε πιο ιδιότυπα χαρίσματα, όπως τη Νερώνια φλόγωση (απόλυτη απάθεια στο ολικό παρανάλωμα κέντρου πόλης ή χώρας) και στο ότι εάν τύχει μπροστά του να κακοποιούνται γυναικόπαιδα ή να ίπτανται ποτήρια νερού στοχεύοντας τα, το ρομπότ μας τίθεται σε auto safe mode (κοκαλώνει αυτόματα μέχρι το επόμενο reset)…δεν τα βρίσκετε εκπληκτικά;

Εργοστασιακή Εγγύηση:
Χάρη στο dream roboteam μας, έχουμε ανεπιφύλακτα υποσχεθεί ότι θα διευρύνουμε κάλυψη προς κάθε συνεργάτη μας στο άρθρο 86 που προσθέσαμε στο Σύνταγμα σας από το 2003, που δυστυχώς σήμερα σβήνει μόνο ποινικές ευθύνες υπουργών και όχι και των λοιπών συνεργατών, όπως των δύστυχων Χριστοφοράκων μας.  Επίσης, θα του προσθέσουμε και τα νέα αναγκαία άρθρα που θα μας δώσουν επιτέλους νόμιμο έλεγχο σε κρατικά έσοδα, δημόσια περιουσία, φορολογία και νομοθεσία της χώρας, όπως τα έχουμε συμφωνήσει από το 1ο μνημόνιο, χοχοχο, χαχαχα…
Εγγυόμαστε επίσης ότι όλα ανεξαιρέτως, παλαιά ή νέα μοντέλα σε κάθε σειρά, συνεργάζονται άψογα και απεριόριστα μεταξύ τους, πάντα στην απόλυτη υπηρεσία μας εναντίον σας.  Ότι είναι προγραμματισμένα να τα χαίρεστε τουλάχιστον για τα 1000 χρόνια που θα ζει το Δ’ ράιχ μας.  Ότι τα ρομπότ προορίζονται να «σκουπίσουν» όλα όσα ανήκουν ακόμα σε εσάς ή στην χώρα και ότι δεν θα σταματήσουν όσο υπάρχει έστω και δείγμα από εσώρουχο στα οπίσθια σας.
Προσοχή, αυστηρή προϋπόθεση για πλέον αποδοτική λειτουργία τους είναι να παραμείνετε απόλυτα ακίνητοι και κοιμισμένοι.

Βερολίνο, Σεπτέμβριος 2015.

*Ο Σπύρος Βροντινός είναι Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου