Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας


Έγινε την Τρίτη 1/9 η Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Ιεράπετρας του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ξεκινώντας η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εγγραφή 26 νέων μελών στην Οργάνωση Μελών.
Στην συνέχεια συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις στην βάση των αποτελεσμάτων της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία έγινε η έγκριση του προεκλογικού προγράμματος και τέθηκαν οι εκλογικοί στόχοι του κόμματος.
Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι πρέπει να δοθεί η μάχη ώστε να μην ανακοπεί στο πρώτο της βήμα η πορεία της κυβέρνησης της Αριστεράς και το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που να επιτρέπει τη συνέχισή της.
Είναι σημαντικό ο ΣΥΡΙΖΑ από κυβερνητική θέση να διαχειριστεί τη συμφωνία, ώστε με παράλληλο πρόγραμμα να μπορεί να αντιμετωπίσει αρνητικές επιπτώσεις ιδιαίτερα στα ποιο ευαίσθητα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας. Να είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα διαπραγματευθεί τα ανοιχτά θέματα το αμέσως επόμενο διάστημα.
Είναι όμως ποιο σημαντικό, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτή που θα διαπραγματευθεί το χρέος και με ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα θα βάλει τις βάσεις επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.
Και είναι καθοριστικό να μην επιτραπεί στις παλιές πολιτικές δυνάμεις, αυτές που δημιούργησαν το πρόβλημα και το διαχειρίστηκαν για πέντε χρόνια, να επανέλθουν με τις γνωστές και δοκιμασμένες πολιτικές τους που μεταφέρουν τα βάρη στις πλάτες των ποιο αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων.
Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση, πρότεινεομόφωνα τον Κώστα Μπαλοθιάρη, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράπετρας, για υποψήφιο, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου