Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


Μετά από το κάλεσμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη Στήριξη της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , έγινε η συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου την Πέμπτη 3-9 το βράδυ.
Η επιτροπή διευρύνθηκε με νέα μέλη  , συγκροτήθηκε οργανωτικά και είναι ανοικτή σε συναγωνιστές που έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν τον αγώνα.
Από όλους και όλες εκφράστηκε η διάθεση για την  εκλογική στήριξη  της ΛΑ.Ε ,όπου  το ΟΧΙ του λαού στις 5 Ιούλη θα εκφραστεί και εκλογικά . Θα είναι αυτός ο λαός που θα διαψεύσει ξανά  τους δημοσκόπους.
Όμως πάνω απ΄ όλα  εκφράστηκε η διάθεση για συνέχεια μετά τις εκλογές. Η αθροιστικές συνέπειες των τριών μνημονίων θα συνεχίσουν να τσακίζουν την πλειοψηφία του λαού, και η αντίσταση του θεωρείται δεδομένη, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θα είμαστε εκεί παρόντες  μπροστά, όπως πάντα, μέσα από τα συνδικάτα, κινήματα, συλλογικότητες, και πλατείες.
Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ενότητα όλων των αριστερών, πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων για την οικοδόμηση του κινήματος που θα μπορέσει να ανακόψει την πορεία προς την υποταγή και την υποτέλεια που προσπαθούν να μας πείσουν ο έξω και οι εκφραστές τους μέσα στη χώρα ότι είναι μονόδρομος. Που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για το λαό και τον τόπο.
Το περήφανο ταξικό  ΟΧΙ του ελληνικού λαού , αποτελεί για μας νέα αφετηρία και πολλαπλασιαστή των νέων αγώνων που έρχονται.
Όσον αφορά τα άμεσα καθήκοντα , διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και στο Λασίθι να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα.
Η έντιμη και συνεπής στάση του βουλευτή Κωστή Δερμιτζάκη η συνέχεια της καθώς και η πλαισίωση και στήριξη του ψηφοδελτίου από αγωνιστές των συνδικάτων και των κινημάτων που τράβηξαν τον αντιμνημονιακό αγώνα αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει άλλη διάψευση.
Αυτοί που ήταν μπροστά στους αγώνες για την υγεία, την παιδεία , ενάντια στο ξεπούλημα και την υποβάθμιση  του τόπου μας και τη μετατροπή του σε βιομηχανικό πάρκο με τις ΒΑΠΕ, αυτοί θα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή.
 Η ιστορική τους διαδρομή δεν τους επιτρέπει ξεπουλήματα.
Στο άμεσο διάστημα θα ανακοινωθεί , αφού λυθούν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, το πλήρες ψηφοδέλτιο που θα στηρίξουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις.
Καλούμε όλους και όλες στα εγκαίνια του νέου γραφείου – εκλογικού κέντρου στην Ιεράπετρα Κύπρου 5 απέναντι από το σούπερ Μάρκετ ΙΝΚΑ, την Κυριακή 6 /9 και ώρα 20.00 . 
Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο υποψήφιος βουλευτής Κωστής Δερμιτζάκης κι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν μέχρι την ημέρα εκείνη.

4-9-2015

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου