Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Σύγχρονος Δήμος σχολιάζει το φετινό εορτασμό της παγκόσμιας ημέραςτουρισμού από το Δήμο Αγίου Νικολάου


Η 27η Σεπτεμβρίου είναι μεγάλη μέρα για την χώρα και τον τόπο μας. Όλοι άμεσα ή έμμεσα ζούμε από τον Τουρισμό. Από το 1982 εορτάζεται στον Άγιο Νικόλαο ανελλιπώς και με σπουδαίες εκδηλώσεις η παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια κάναμε εκδηλώσεις και στο Καλό Χωριό, Σίσι, Κριτσά, Νεάπολη. Συμμετείχαν πολλοί φορείς και οργανισμοί του Δήμου με πολλή δουλειά και προετοιμασία. Όλα αυτά μέχρι την παρουσία της νέας ηγεσίας στο Δήμο Αγίου Νικολάου.
Πέρυσι τίποτα, ήταν και σύντομο το χρονικό διάστημα ανάληψης, παρά το ότι ήταν γνωστό, Φέτος μάλλον ξεχάστηκαν και έτρεχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΔΑΝ να καλύψουν ότι μπορούσαν την τελευταία στιγμή .
Η επιτροπή Τουρισμού δεν ασχολήθηκε, η ΔΑΕΑΝ ούτε, οι φορείς απόντες κλπ κλπ… Κατά τα άλλα αναζητούν νέο σήμα και λογότυπο, παρά το ότι το προηγούμενο είχε καθιερωθεί επι της προηγούμενη θητείας του κ Ζερβού!!! Και οι επόμενες Δημοτικές Αρχές το προώθησαν, το στήριξαν, μια και αυτά δεν αλλάζουν κάθε λιγο και λιγάκι.
Η αδυναμία τους, παρά την προσπάθεια των μέσων να δώσουν άλλη εικόνα, είναι εμφανής με αρνητικές επιπτώσεις για τον τόπο.
Πολλές φορές σκεφτόμαστε αν θα πρέπει να κρίνουμε και να εκφράσουμε τις απόψεις μας, βλέποντας και την αντίδραση του κ Ζερβού.
Δεν θέλουμε να κάνουμε την μηδενιστική και επιθετική αντιπολίτευση που εκείνος έκανε στον κ. Λουκαράκη, όμως νομίζουμε πως έτσι βοηθούμε περισσότερο…

Σύγχρονος Δήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου