Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχίες για τους αθλητές του Αθλητικού Σύλλογου 'Μινώταυρος Αγ.Νικολάου ' στο πρωτάθλημα Ελλάδος Παίδων-Κορασίδων- Παμπαίδων- Πανκορασίδων


Στις 23-25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε φέτος το επίσημο πρωτάθλημα της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος, Παίδων-Κορασίδων,  Παμπαίδων- Πανκορασίδων, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Δημήτριος Κραχτίδης  στην πόλη της Δράμας.

Από την Κρήτη παρών και σε αυτούς τους αγώνες ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος Μινώταυρος Αγίου Νικολάου, ο μοναδικός Σύλλογος από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος δραστηριοποιείται επανειλλημένα σε οποιοδήποτε επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος, όσο και της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, μία υψηλή δραστηριότητα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, κάνοντας μία πολύ καλή παρουσία, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατούσε, καταφέρνοντας να πάρει δύο τρίτες θέσεις, δύο τέταρτες και μία πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη.

Πιο αναλυτικά:


Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε παρόλο που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Γραφανάκη Ελευθερία η οποία κατάφερε να κάνει μία εξέσια παρουσία περνώντας και αφήνοντας πίσω πολύ ικανότερες και παλαιότερες αθλήτριες με μεγαλύτερη εμπειρία, καταφέρνωντας έτσι να έρθει 3η στη γενική κατάταξη, σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία 4-3 cup Κορασίδων, χάνοντας στα ημιτελικά με ελάχιστη διαφορά από την αθλήτρια που πήρε το χρυσό στην κατηγορία της.

Κατσαμάκας Παναγιώτης συνέχισε την εξαιρετική παρουσία που έχει τον τελευταίο ενάμιση χρόνo. Κατάφερε να βγει 3ος  στην κατηγορία 4-3 cup Παίδων  αφήνωντας εκτός πολλοί καλούς αθλητές της κατηγορίας του.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση: Κρικώνη Αγάπη, Σακαλίδης Εφραίμ, Φαφαλάκης Γιάννης, Καλιοντζάκης Ιωάννης καταφέρνοντας όλοι να πάρουν τουλάχιστον 2 αγώνες, χάνοντας στον 3 ή 4 αγώνα, τιμώντας επάξια τον Σύλλογο μας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το πρωτάθλημα πήραν μέρος πάνω από 80 σωματεία με τους αθλητές να ξεπερνούν τους 500.

Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια των αθλητών μας γιατί τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες συνχαρητηρίων και πρέπει να επιβραβεύονται διαρκώς.

Την αποστολή συνόδευσε ο βοηθός του δασκάλου, πανευρωπαικός και πανελλήνιος πρωταθλητής  Τζανίδης Αντρέας.  Επίσης τα παιδιά και τον προπονητή συνόδευσαν γονείς και φορείς του Συλλόγου.  Ψυχολογική στήριξη έδωσαν οι παρακάτω γονείς: Γραφανάκης Ευστάθιος, Κατσαμάκα Αγγελική, Αστρινάκη Ρούλα, Σακαλίδης Κωνσταντίνος, Σακαλίδου Νινό.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στον προπονητή τους κύριο Γεροντή Ιωάννη, στους βοηθούς του, αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους και τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

Στο τελείωμα των αγώνων, την Κυριακή πάρθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι μαζί επισκέφτηκαν πολλά αξιοθέατα της γύρω περιοχής όπως την λίμνη Κερκίνη, το σπήλαιο Αλιστράτης κ.α. Και πήραν το δρόμο της επιστροφής, με τους αθλητές να έχουν αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και ωραίες αναμνήσεις ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στα πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Επόμενος στόχος για τους αθλητές του Α.Σ. Μινώταυρος Αγίου Νικολάου είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Μετά από αυτή την προσπάθεια των αθλητών μας, στόχος είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα γεγονότα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, το Πανευρωπαικό open που θα διεξαχθεί 13-15 Νοεμβρίου στο Blagoevgrand της Βουλγαρίας, όπου θα παρευρεθούν αθλητές από τον Σύλλογο Μινώταυρο Αγίου Νικολάου, ανάμεσα τους και δύο από τους καλύτερους αθλητές του Gerontis team, Τζανίδης Αντρέας πανελλήνιος και πανευρωπαικός πρωταθλητής και Ηλιάκης Ελευθέριος πανελλήνιος πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους αθλητές στο Kick Boxing για το 2015, όπου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας θα αναχωρίσουν από την πόλη της Θεσσαλονίκης για να δώσουν τη μάχη τους, τόσο για τους ίδιους τους τους εαυτούς, όσο και για τον Σύλλογο,  για τον δήμο μας αλλά και για την Κρήτη μας.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου