Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Πολίτες σταμάτησαν και αυτή την Τετάρτη τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Κρήτης


Για άλλη μια βδομάδα πολίτες συγκεντρώθηκαν στα Ειρηνοδικεία της Κρήτης για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς. Άγονοι οι πλειστηριασμοί σε Ηράκλειο και Λασίθι, κανένας πλειστηριασμός στα Χανιά.

Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως Λασιθίου

Η Λαική Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε στον χώρο του Ειρηνοδικείου Νεαπόλεως και ώρα 12:00 με 02:00,για να αποτρέψει για τρίτη συνεχομενη φορα τον πλειστηριασμό (εκκαθάριση ρευστοποίηση μέσω εκκαθαριστή) μιάς μεζονέτας 78,51 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 64.000 €,ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα συμπατριώτη μας.Φυσικά ο πλειστηριασμός κατέληξε άγονος για τρίτη συνεχομενη φορα καθώς δεν υπήρξε καμία προσφορά.

Ειρηνοδικείo Ηρακλειου

Η Λαική Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε επίσης στον χώρο του Ειρηνοδικείου Ηρακλειου και ώρα 16:00 με 17:00, στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου υπήρξε ένας πλειστηριασμός ο οποίος αφορούσε ένα κατάστημα επι της Λ. Εθνικής Αντιστάσως,εμβαδού 1000 τ.μ. από την Eurobank με τιμή εκκίνησης το 1.300.000 €.Ο πλειστηριασμός απέβει άγονος καθώς δεν υπήρξε προσφορά για το ακίνητο.

Την ερχόμενη Τετάρτη όπως και κάθε Τετάρτη η ΛΣΠ θα βρίσκεται κανονικά στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όπως και στο Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως όπου θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας του λαού,όπως και για την καθιερωμένη λαϊκή συνέλευση μας.

Ειρηνοδικείο Χανίων

Μέλη της Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων στην προκαθορισμένη ώρα, περίπου στις 16.00 όμως δεν υπήρξε κανένας πλειστηριασμός. Το ραντεβού για τους πολίτες όμως παραμένει, κάθε Τετάρτη στις 16.30 έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων.

Δείτε βίντεο από τις κινητοποιήσεις σε Ηράκλειο και Λασήθι:


Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου