Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

«Μόνο Οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί – Only Lovers Left Alive» την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 21:30 στο Κινηματοθέατρο REX

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου παρουσιάζει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 21:30, στο Κινηματοθέατρο REX την τελευταία ταινία του ταλαντούχου Αμερικανού σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους «Μόνο Οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί – Only Lovers Left Alive». 

          Η ταινία είναι Γερμανοβρετανικής παραγωγής 2013, διάρκειας 123′ και πρωταγωνιστούν οι: Τίλντα Σουίντον, Τομ Χίντλεστον, Μία Γουασικόφσκα και Άντον Γιέλτσιν.
       
   Πάντοτε ασυμβίβαστος, ο Τζιμ Τζάρμους χτίζει το ιδιόρρυθμο κινηματογραφικό του σύμπαν με άξονα τον μύθο των βρικολάκων. Πλάθει μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία, που αναθεωρεί το είδος των ταινιών βαμπίρ, λειτουργώντας ως αλληγορία για την συντροφικότητα, την τέχνη αλλά και γενικότερα μία κριτική για τη σημερινή, δυσοίωνη κατάσταση της ανθρωπότητας.
          
Με ευφάνταστη έμπνευση αντιστρέφει τους ρόλους στην αιώνια πάλη Καλού-Κακού και με όχημα δύο ιδιόρρυθμους, αλλόκοσμους ήρωες επιχειρεί να μιλήσει για την «παντοτινή αγάπη»
          Η ταινία είναι γεμάτη εκπλήξεις, το φινετσάτο σενάριο άψογα κατεργασμένο, τα εικαστικά στοιχεία αξεπέραστα, το τέμπο ηδονικά χαλαρό με παιχνιδιάρικη διάθεση, το πρωταγωνιστικό δίδυμο σέξι και το σάουντρακ βραβευμένο στις Κάνες, με αποτέλεσμα η ταινία να απευθύνεται όχι μόνο προς τους οξυδερκείς οπαδούς του cult τρόμου, αλλά σε ένα ευρύτερο κοινό.
        
  Περισσότερες πληροφορίες, trailer, φωτογραφίες, βιογραφικά κ.α στην ιστοσελίδα μας: www.kileagn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου