Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Άγνωστος χρησιμοποιεί στο facebook το προφίλ "Άγιος Νικόλαος Κρήτης" και εκθέτει την πόλη μας!


Άγνωστος χρησιμοποιεί στο facebook το προφίλ "Άγιος Νικόλαος Κρήτης" και εκθέτει την πόλη μας, αφού σήμερα ανέβασε ρατσιστικό σχόλιο σχολιάζοντας τη φωτογραφία από θρησκευτική πορεία μουσουλμάνων στην περιοχή μας με το σχόλιο "Που καταντήσαμε.....πακιστανοι κάνουν πορεία...Συμβαίνει τώρα!!!!' ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια θρησκευτική πορεία που διήρκεσε λίγα λεπτά και σε συνεννόηση με την τοπική αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας (δείτε ΕΔΩ).

Σχόλια σαν και αυτό, όπως και αυτά τα οποία ακολούθησαν στο συγκεκριμένο post, δημιουργούν θρησκευτικό φανατισμό και βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων μας, πόσο πιο πολύ όταν γίνονται στο όνομα μιας ολόκληρης πόλης από κάποιον που δεν έχει καμιά εξουσιοδότηση να χρησιμοποιεί αυτό το όνομα.

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Αγ. Νικολάου θα πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στις σχετικές υπηρεσίες ώστε να σταματήσει η αυθαίρετη χρήση του ονόματος της πόλης μας στο facebook από το συγκεκριμένο προφίλ και μάλιστα με τρόπο που οδηγεί σε εθνικιστικό φανατισμό και δημιουργεί  μεγάλους κινδύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου