Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Η απάντηση του Μιχάλη Χουρδάκη Νίσπιτα στον Π.Πολάκη

 Ενώ λοιπόν η κακουργηματική πράξη της κλοπής έχει διαπιστωθεί από τον περασμένο Μάη, ενώ ομολόγησε η ίδια η ξαδέρφη ότι διέπραξε το έγκλημα αυτό, ενώ η καθυστέρηση και η απόκρυψη της ΕΔΕ είναι γεγονός και πιθανότατα έγινε με δική του παρέμβαση , ενώ ο κόσμος το 'χει τούμπανο, επιτίθεται ο υφυπουργός Πολάκης κατά των "ρουφιάνων" των δημοσιογράφων για τις αποκαλύψεις. 

Σκέφτηκε ότι "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση ο ανόητος, και νομίζοντας ότι επιτίθεται, αφήνεται σε ένα άνευ προηγουμένου γλωσσικό παραλήρημα, αραδιάζοντας τα πτυχία που κατέχουν οι συγγενείς του. Τώρα κατά πόσο ένας πτυχιούχος αποκλείεται να είναι εξαρτημένο - από οπιούχα - άτομο, είναι απορίας άξιο . 

Δεν τα αφήνεις μωρέ Σφακιανέ ετούτα τα τερτίπια και να σκύψεις το κεφάλι και να ζητήσεις μια συγγνώμη απομέρους της κακούργας ξαδέρφης αφού η ίδια δεν το πράττει ? Δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι τονίζοντας συνέχεια τη Σφακιανή σου καταγωγή, και απειλώντας θεούς και δαίμονες και εκτοξεύοντας τις σαχλές μαντινιάδες σου κάνεις ζημιά στον ηρωικό αυτό τόπο για τον οποίο αποκαλυπτόμαστε ? 

Αίσχος κακομοίρη μου αλλά η συνείδησή μας , δεν αφήνει να σταματήσουμε την υπόθεση εδώ. Ο χαροκαμένος γονιός, με τη αντρίκεια στάση που έδειξε , έκανε πανελλήνιο θέμα το χαμό του αγγέλου του. Δεν σταματάμε εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου